מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריוןמור12/09/2010
שלום, אני בת 17 ורציתי לשאול שאלה בנוגע לכניסה להריון.
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין מוגנים לגמרי, בעזרת קונדום בלבד.
לפני שבוע בערך הוא "נכנס" אליי פעם אחת בלי קונדום, אבל לא המשכנו ביחסים,
אלא הוא רק פעם אחת נכנס והוציא את איבר מינו ממני.
רציתי לדעת אם אפשר להיכנס להריון ממצב כזה?
או שאפשר להיכנס להריון רק כאשר הגבר גומר בתוך גופה של האישה?
מהם המצבים בהם האישה יכולה להיכנס להריון?
נ.ב: אני אמורה לקבל מחזור בעוד שבוע, הוא בינתיים לא מאחר אבל אני בכל זאת רוצה לדעת את התשובה לשאלה שלי.
זה דחוף מאוד אני מאוד חוששת, בבקשה החזירו תשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור
שירי12/09/2010עד כמה שאני יודעת, אפשר בהחלט להיכנס להריון מחדירה לא מוגנת, היות ובמקרים מסוימים בחומר הסיכה של הגבר (הנוזל השקוף שמופרש מהפין) ישנם תאי זרע. בכל מקרה לא הייתי לוקחת את הסיכון ומקיימת רק יחסים מוגנים מהיום והלאה. במקרה כזה, אפשר לקחת פוסטינור עם לא עברו 48 שעות מקיום היחסים (אצלך כבר לא רלוונטי). אבל תזכרי שפוסטינור זה רק למקרי חירום ואסור להשתמש בו יותר מדי. עדיף להיזהר מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)