הדבקויות בצוואר הרחם ודימום בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקויות בצוואר הרחם ודימום בהריון
    חזרתי
    12/09/2010

שלום רב,
    שבוע 8+1 , לפני שבוע החלו הפרשות חומות שהפכו לאט לאט לדימום (דם טרי). שמתי לב שהדימום התחזק כל פעם לאחר בדיקה וגינלית ( עברתי 2 בדיקת US השבוע) . בבדיקות הUS הכל נראה תקין. כעת אני 7 ימים לאחר הבדיקה הואגינלית האחרונה והדימום פחת, אומנם לא נעלם לגמרי. נתמכת כבר 7 ימים ע"י אנדומטרין פעמיים ביום, אך כרגע הלכתי לשירותים ובניגוב יצא לי קריש דם די גדול (באורך של כ-2 ס"מ ורוחב 3/4 ס"מ ), אין לי כאבים מיוחדים.
    לפני 5 חודשים עברתי הפרדת הדבקויות קלות ברחם (הדבקות אחת) ובצוואר הרחם (שתי הדבקויות) שנוצרו עקב גרידה שבוצעה בהפסקת הריון יזומה , ואשר כתוצאה מההדבקויות לא היה כלל מחזור לאחר ההפלה. מאז המחזור שלי כבר לא היה כפי שבעבר ( בעבר היה דימום חזק של 5 ימים ולאחר ההפלה הצטמצם ליומיים וללא דימומים כבדים).
    השאלה שלי היא :
    1) האם ישנה אפשרות שכל הדימומים הללו מקורם בצוואר הרחם בגלל הפרדת ההדבקויות? (בבדיקה US אחרונה לפני 7 ימים הכל נראה תקין ).

אודה למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה

חזרתי
    13/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב, בבקשה תענו ...מודאגת

חזרתי
    13/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום

ד``ר איילון לחמן
    14/09/2010

שלום
    בהחלט יתכן שהדימום נובע מאיזור ההדבקויות שהופרד.אבל כמובן יש סיבות רבות נוספות.ממליץ לכן לגשת ליעוץ עם רופאך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו