בחילות והתקפות רעב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות והתקפות רעב
    שירה
    26/09/2010

שלום רב לכם רופאים יקרים
    אני בשבוע עשירי. סובלת מבחילות קשות ביותר כמעט 24 שעות ביממה. הבחילות כ"כ קשות עד כי איני מסוגלת כמעט לשתות ונגעלת מאוכל. מנסה לשתות כל משקה שהוא. טרם ההריון נהגתי לשתות מים בלבד. כעת איני מסוגלת לשתות מים. כמו כן יש לי התקפות של רעב מבהיל. לפתע פתאום משתלט עלי רעב בלתי אפשרי ואני חשה מעין חור בבטן ואז חייבת באותה השנייה לעצור הכל ולהכניס משהו לפה. "החור בבטן" בתוקף אותי גם בלילות ומעירני משנתי.
    אנא דעתכם והצעתכם מה לעשות?
    תודות מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות והתקפות רעב

הוספת תגובה

• נורמלי לחלוטין

סלונה
    26/09/2010

אמנם לא רופאה אבל מכירה את החוויה הזו מקרוב מאוד!
    לא אמרת באיזה שבוע את, אני מניחה שבתחילת ההריון, זהו זמן היצירה, התינוק שלך נוצר בשלושת החודשים הראשונים, עצמות, מח, ידיים, רגליים וזה דורש אנרגיה שמתרגמת לאוכל.

תאכלי בכל פעם שאת רעבה, אל תשארי רעבה בכלל! זה גוזל אנרגיה ומאוד מאוד מחליש. בכל פעם שאת רעבה פשוט תכניסי משהו לפה. בשלב הזה תשכחי משלוש ארוחות מסודרות ביום, תחלקי את הארוחות שלך למנות קטנות במהלך היום. תמצאי משהו שאת לא נגעלת ממנו ותאכלי (עד שיגיע היום בו תגעלי גם מזה ואז תמצאי משהו אחר, לי אישית עזר הרבה פחמימות, חייתי על סנדויצים בעיקר).

אני הייתי ממליצה לך על פירות, או חטיפי בריאות שהם מלאי אנרגיה וגם קצת משביעים (עד כמה שאפשר לשבוע בתקופה הזו :-)). מכירה את התסכול, אני הייתי בוכה מרוב תסכול אבל הבשורות הטובות שזה יעבור, עד שבוע 12-15 זה השלב שהתינוק כבר נוצר ומכאן הוא מתחיל רק לגדול.

לגבי שתיה, גם אני הייתי שותה לפני ההריון מים בכמויות ואז זה התחיל להגעיל אותי, נסי לשלב מיץ לימון (או לימונדה) ביחד עם המים, זה משנה את הטעם, נסי גם קולה - מעולה נגד בחילות.

שיהיה בהצלחה!
    אל תתייאשי, את לא לבד :-)
    מקוה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך חברה יקרה

שירה
    26/09/2010

מעריכה את העידוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה

ד''ר גדעון נגר
    28/09/2010

תופעה שכיחה בהריון
    אך במידה ואינך שותה יתכן ואת צריכה לקבל נוזלים תוך וורידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו