הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון?
    שחר
    27/09/2010

שלום רב. הווסת האחרונה שלי היתה בתאריך 14/8. אני מקבלת מחזור כל 34-37 ימים, מה שאומר שהמחזור כרגע מאחר לי. ביצעתי היום בדיקת הריון ביתית והתשובה יצאה שלילית. יש לציין שהיא לא נערכה עם השתן הראשון של הבוקר.האם בשלב זה ניתן לראות הריון בבדיקת דם? מה הייתם מייעצים לי לעשות?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון?

הוספת תגובה

• בדיקת הריון לא מחייבת בשתן ראשון

נטע
    28/09/2010

יכול להיות שההריון "בדרך" ולכן לא קיבלת תשובה ברורה. אני מציעה שתמתיני עוד מס' ימים-אם האיחור מתמשך- ולאחר מכן תבצעי עוד בדיקה. הבדיקה השניה כבר צריכה לצאת ברורה: הריון או לא הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעדי בדיקה

שרית
    28/09/2010

תעשי בדיקה פשוטה עם ערכת היריון ביתית,אם את באיחור והתוצאה שלילית את לא בהיריון.פשוט השתנה לך תאריך קבלת המחזור.

בדר"כ המחזור מחושב לפי תאריך עברי שהוא מדוייק יותר..לעומת ספירת הימים שגורמת לחשיבה שהמחזור הקדים או איחר כשבעצם בא בזמן.

בין כה וכה..לאחר 10 ימי איחור שלפי דעתך היית אמורה לקבל..גשי לעשות בדיקות דם לגילוי היריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו