הריון או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון או לא?
    לין
    30/09/2010

שלום וחג שמח,
    אני נשואה כבר חודשיים,ולפני כמה ימים היו לי התקפים של בחילות למשך כשלושה ימים מכל דבר קטן שאכלתי, והרגשתי מוזר בבטן - מעין כבדות ומשהו שמפריע שמה - עכשיו הבחילות כמעט והפסיקו - אך יש כאבים קטנים בבטן במיוחד כשאני שוכבת קצת על הבטן וקמה- מבחינת סקס ומין אני יותר רוצה לעשות- ואתומל בפעם הראשונה מזה תקופה ארוכה שקיימתי יחסים עם בעלי - גמרתי מהר ובכיתי הרבה גם אחרי שקמנו מהמיטה וישבנו קצת בסלון להתאוורר (אני לא נוטה לגמור מהר) - ואני עדיין מרגישה כבדות בבטן וחשק לאכול הכלל!!! היום ביצעתי בדיקת הריון עצמית בבוקר עם עזרתו של בעלי ושכחנו שצריך להמתין 4 דקות, המתנו בערך כדקה והופיע סימן אדום אחד המעיד על כך שאין הריון. אני כבר באיחור של שבוע (דבר נורמלי אצלי - המחזור אינו סדיר והאיחור יכול להתעכב כשבועיים והיו לי תקופות שלא קיבלתי חודש ואז קיבלתי גלולות מהרופא).
    האם הסיכוי שאני בהיריון הוא גדול ?... האם כל זה נורמלי לאישה בהיריון?
    תודה ויום טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון או לא?

הוספת תגובה

• הריון

ד``ר איילון לחמן
    01/10/2010

שלום.
    הפשוט,לבצע בדיקת דם להריון ולדעת המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו