מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון או לא?לין30/09/2010
שלום וחג שמח,
אני נשואה כבר חודשיים,ולפני כמה ימים היו לי התקפים של בחילות למשך כשלושה ימים מכל דבר קטן שאכלתי, והרגשתי מוזר בבטן - מעין כבדות ומשהו שמפריע שמה - עכשיו הבחילות כמעט והפסיקו - אך יש כאבים קטנים בבטן במיוחד כשאני שוכבת קצת על הבטן וקמה- מבחינת סקס ומין אני יותר רוצה לעשות- ואתומל בפעם הראשונה מזה תקופה ארוכה שקיימתי יחסים עם בעלי - גמרתי מהר ובכיתי הרבה גם אחרי שקמנו מהמיטה וישבנו קצת בסלון להתאוורר (אני לא נוטה לגמור מהר) - ואני עדיין מרגישה כבדות בבטן וחשק לאכול הכלל!!! היום ביצעתי בדיקת הריון עצמית בבוקר עם עזרתו של בעלי ושכחנו שצריך להמתין 4 דקות, המתנו בערך כדקה והופיע סימן אדום אחד המעיד על כך שאין הריון. אני כבר באיחור של שבוע (דבר נורמלי אצלי - המחזור אינו סדיר והאיחור יכול להתעכב כשבועיים והיו לי תקופות שלא קיבלתי חודש ואז קיבלתי גלולות מהרופא).
האם הסיכוי שאני בהיריון הוא גדול ?... האם כל זה נורמלי לאישה בהיריון?
תודה ויום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד``ר איילון לחמן01/10/2010שלום.
הפשוט,לבצע בדיקת דם להריון ולדעת המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)