מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריון לאחר ניתוח קיסריליאור30/09/2010
שלום...
לפני שבועיים ילדתי ואני רוצה לדעת כמה זמן צריך לחכות עד ההריון הבא?
נאמר לי כי אסור לי להיכנס להריון שנה מהלידה בגלל שעברתי ניתוח קיסרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד``ר איילון לחמן01/10/2010לליאור שלום.
בדרך כלל מומלץ להמתין כחצי שנה. תלוי בסיבת הניתוח,הממצאים בזמן הניתוח,המהלך האחר ניתוחי וכו.לא אמרת מי אמר לחכות שנה.אם נאמר עי הצוות המנתח,כדאי להקשיב להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגדעון
ליאור30/09/2010היי
הניתוח התבצע עקב צירים ארוכים מאוד 8 דק ציר אחד וזה הוריד את דופק העובר.
מכאן הכניסו אותי לחדר לידה חיברו אותי לזירוז וזה גם כן לא עשה טוב לשנינו..העלה לי את הדופק ולעובר וברגע ש"נתקע" ציר ולא ירד זה הוריד לעובר את הדופק. פקעו לי את המים ואז העליתי חום הדופק של העובר ירד יותר ומיד הכניסו אותי לקיסרי.
האחות אמרה לי לפני שהשתחררתי כי אם אני רוצה לידה טבעית עליי לחכות שנה לפני הריון נוסף..השאלה אם זה לא בריא או מסוכן להיכנס להריון שוב אחרי ניתוח? וכמה זמן אתה ממליץ לחכות עד להריון נוסף?
המון תודה על התשובה המהירה....לילה טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר איילון לחמי
ליאור01/10/2010שלום
טעיתי בשמך קודם....
עברתי ניתוח קיסרי עקב צירים ארוכים מאוד שהורידו את דופק העובר כתוצאה מכך נתנו לי זירוז בשבוע 40 ברגע שגילו את הצירים הארוכים האילו, הזירוז לא עשה לי טוב , עלה לי הדופק וברגע שהגיע ציר ארוך ירד שוב דופק העובר, פקעו לי את המים בתקווה שהפתיחה תגדל ואז העליתי חום הדופק שלי עלה ושל העובר ירד, עקב זאת הכניסו אותי לניתוח קיסרי.
השאלה אם זה מסוכן להיכנס להריון או לא בריא לרחם? ומה אתה ממליץ? כמה זמן להמתין עד ההריון הבא?
המון תודה.
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיסרי
ד``ר איילון לחמן02/10/2010שלום.
כאמור כדאי להמתין בין חצי שנה לשנה.שיהיה בהצלחה ושנה פוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)