כניסה להריון לאחר ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון לאחר ניתוח קיסרי
    ליאור
    30/09/2010

שלום...
    לפני שבועיים ילדתי ואני רוצה לדעת כמה זמן צריך לחכות עד ההריון הבא?
    נאמר לי כי אסור לי להיכנס להריון שנה מהלידה בגלל שעברתי ניתוח קיסרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון

ד``ר איילון לחמן
    01/10/2010

לליאור שלום.
    בדרך כלל מומלץ להמתין כחצי שנה. תלוי בסיבת הניתוח,הממצאים בזמן הניתוח,המהלך האחר ניתוחי וכו.לא אמרת מי אמר לחכות שנה.אם נאמר עי הצוות המנתח,כדאי להקשיב להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגדעון

ליאור
    30/09/2010

היי
    הניתוח התבצע עקב צירים ארוכים מאוד 8 דק ציר אחד וזה הוריד את דופק העובר.
    מכאן הכניסו אותי לחדר לידה חיברו אותי לזירוז וזה גם כן לא עשה טוב לשנינו..העלה לי את הדופק ולעובר וברגע ש"נתקע" ציר ולא ירד זה הוריד לעובר את הדופק. פקעו לי את המים ואז העליתי חום הדופק של העובר ירד יותר ומיד הכניסו אותי לקיסרי.
    האחות אמרה לי לפני שהשתחררתי כי אם אני רוצה לידה טבעית עליי לחכות שנה לפני הריון נוסף..השאלה אם זה לא בריא או מסוכן להיכנס להריון שוב אחרי ניתוח? וכמה זמן אתה ממליץ לחכות עד להריון נוסף?
    המון תודה על התשובה המהירה....לילה טוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר איילון לחמי

ליאור
    01/10/2010

שלום
    טעיתי בשמך קודם....
    עברתי ניתוח קיסרי עקב צירים ארוכים מאוד שהורידו את דופק העובר כתוצאה מכך נתנו לי זירוז בשבוע 40 ברגע שגילו את הצירים הארוכים האילו, הזירוז לא עשה לי טוב , עלה לי הדופק וברגע שהגיע ציר ארוך ירד שוב דופק העובר, פקעו לי את המים בתקווה שהפתיחה תגדל ואז העליתי חום הדופק שלי עלה ושל העובר ירד, עקב זאת הכניסו אותי לניתוח קיסרי.
    השאלה אם זה מסוכן להיכנס להריון או לא בריא לרחם? ומה אתה ממליץ? כמה זמן להמתין עד ההריון הבא?
    המון תודה.
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קיסרי

ד``ר איילון לחמן
    02/10/2010

שלום.
    כאמור כדאי להמתין בין חצי שנה לשנה.שיהיה בהצלחה ושנה פוריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו