זקיק והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיק והריון
    אוה
    01/10/2010

שלום רב!
    שמי אוה בת 29.5, אמא לילד בן 3.
    לפני כחודשיים הייתה לי הפלה טבעית שלוותה בגרידה.
    כיום אני מנסה להרות שוב. ב-12.9.10 קיבלתי ווסת לאחר 24 יום שהיא תמיד התקופה המדוייקת לכך. לאחר כאבים מכיוון שלפוחית השתן ניגשתי לגניקולוג לאחר המלצת רופאת משפחה שטענה שעדיף לבצע בדיקה מוקדמת לפני לקיחת תרופה אנטיביוטית באם יש סיכוי שכעת אני בהריון.
    בבדיקה וגינלית ניראה זקיק בגודל 22 מ"מ. שאלותיי:
    - הביוץ אצלי מתרחש בדיוק בזמן קבוע לאחר המחזור- האם זקיק הוא עדות לכך שרק סביב זה מתקיים הביוץ או שכעת יש סיכוי שאני בהריון וזקיקים ממשיכים להיות "מופרשים"?
    - האם לאחר קליטת הריון מופסקים הזקיקים ישירות להיות מופרשים או שאין קשר?
    - האם בכל זקיק יש ביצית או שחלק "ריקים"?
    - האם כבר בשלב זה אוכל לדעת אם ניקלטתי?
    תודה רבה על תשובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיק והריון

הוספת תגובה

• זקיק.

ד``ר איילון לחמן
    02/10/2010

שלום.
    הזקיק מראה על תהליך הביוץ.הוא ממשיך להראות גם לאחר שההריון נקלט.לגבי אנטיביוטיקה,ישנם סוגים שניתנים בבטחון גם בהריון,למה לא להשתמש בהם?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיק

אוה
    02/10/2010

תודה על תשובתך.
    לפי מה שקראתי בספרים...כאשר לא מתפתח הריון הזקיקים נפלטים במחזור. שאלתי היא מה קורה עם הזקיקים שנשארים למרות שיכול להיות התפתח הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיק

אוה
    02/10/2010

למרות שהביוץ היה 22/9/10 עדיין ב1/10/10 רואים זקיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו