טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ב- 21.9 היה לי מחזור. קיבלתי אתמול בסביבות עשר בבוקר תוצאה שלילית בערכה לבדיקת ביוץ ובסביבות שמונה וחצי בערב התוצאה השתנתה לחיובית. קיימנו יחסים מיד. העניין הוא שהערב שוב בדקתי והתוצאה חזרה לשלילית. הייתכן ביוץ כל כך קצר? יכול להיות שנגמר? אני רוצה לציין שאת הבדיקה הערב עשיתי אחרי אימון אירובי במהלכו שתיתי הרבה מין (אולי זה משפיע על התוצאה?).
מה עליי לעשות?
תודה מראש על התייחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר