מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה נוראית בהריון!!!שרית03/10/2010
שלום רב,
אני בהריון תאומות שבוע 33
לפני כיומיים שלושה החלה לי פריחה ברגליים פריחה שמגרדת לי נורא!
מאין פצעים אדומים חלקם מופיעים כשלפוחיות,
רציתי לדעת האם תופעה זו מוכרת בהריון?
(הייתי אצל הרופא שלי הוא אמר שזה פצעי לחץ-אומנם אני בלחץ אבל לא בטירוף כמו שהפצעים יצאו)
ורציתי גם לשאול על שמן לבנדר,הומלץ לי לשים כמה טיפות על איזור הגרד,
האם זה יכול לעזור או שיש טיפול אחר לתופעה זו..
מחכה לתשובה - לא חושבת שאשרוד את התופעה הנוראית הזאת עד הלידה!
תודה רבה,שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת....
שרית04/10/2010שלום רב,
בנוסף לשאלתי רציתי לעדכן שהיום ביצעתי בדיקות דם
ויצא לי -126.33 ALK.PHOSPHAT הטווח שצריך להיות לפי מה שרשום 30.00-105.00 האם זה תקין או שמה הבדיקה לא תקינה???
מאוד מאוד לחוצה בבקשה תעזרו לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.... - תגובה
ד``ר אריה לידור04/10/2010שוב שלום
אין לך סיבה לחשוש מתוצאה זו
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה נוראית בהריון!!! - תגובה
ד``ר אריה לידור04/10/2010שלום לך
יש צורך לאבחן את הנגעים. רצוי לפנות לרופא עור שיאבחן ויטפל בהתאם.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מאיה05/10/2010אני מאוד מזדהה איתך, אני בשבוע 35 ולפני כחודש התחיל גרד מאוד חזק אבל ללא פריחה הגעתי עד למיון עם זה כי לא יכולתי לזבול יותר,
עשו לי בדיקות לתפקודי כבד יצא תקין אז אמרו שזה גרד של הריון בגלל רמת האסטרוגן שהוא גבוה בהריון המיצים של כיס מרה עושים גרד, נתנו לי תרופה בשם אהיסטון ותחליף קלמין אבל זה לא ממש עזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)