מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי שפיר - לכל מי שחוששת ומתלבטתמיכל04/10/2010
שלום בנות
רציתי לשתף אתכם בחוויה שלי מהדיקור שעשיתי
כשקיבלתי את תוצאות הבדיקות שהראו סיכון לדאון של 1:450 נפלו עלי השמיים
ישבתי שלושה ימים ובכיתי כי הדבר האחרון שרציתי לעשות זה מי שפיר
זו הבדיקה שהכי פחדתי ממנה מאז ומעולם
חששתי מהדקירה בבטן, מהמחט הענקית, וכמובן איך לא - מהסיכון להפלה
לאחר התייעצות עם הרופא הבנתי שאין מנוס ובשביל השקט הנפשי כדאי לעשות את הבדיקה למרות הפחדים
הלכתי לרופא מובחר ומיוחד במינו, אדם נדיר שאין כמותו, את חצי מהסבריו לפני הבדיקה הפסדתי מרוב הדמעות והבכי ובסוף....אוי כמה שהתבדיתי!!!
הבדיקה עברה ממש בקלות, בכלל לא כואבת - ואני מדגישה - ב-כ-ל-ל, ואני אחת שיכולה למות רק מלראות מחט!
הרופא אמר שאין שום צורך במנוחה ולמרות זאת, כדי לא לקחת סיכונים מיותרים נחתי בבית 3 ימים - יום אחד במיטה והשאר בפיעלות רגילה בבית.
אתמול קיבלתי את התוצאות ולמזלי הכל יצא תקין - ב"ה
אני מרגישה שאני הרבה יותר רגועה עכשיו ויודעת באופן וודאי שעשיתי את המקסימום כדי לדעת כמה שיותר וכמה שאפשרי בנסיבות
אני ממליצה לכל מי שצריכה ומתלבטת ללכת לרופא טוב, שמתמחה בדיקורים כאלה, שעושה זאת כדרך שבשגרה ולראות שהשד לא כל כך גדול ומפחיד
אני יכולה לספר על הרופא שאני הייתי אצלו - שמבחינת הסטטיסטיקה ומה שהוא סיפר לי - אצלו אף אחד מעולם לא עברה הפלה לאחר הדיקור שהוא עשה לה....
שיהיה לכולן בהצלחה ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר
טלי04/10/2010היי האם התשובה שקבלת 1:440 היא רק משקיפות עורפית או שעשית את הבדיקה המשלושת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי את הבדיקה המשולשת
לימור04/10/2010וזו התוצאה ש"הגרלתי"....
האמת שהיום במחשבה לאחור זה כלל לא משנה, הרי הכל סטטיסטיקות ואין כמו שיקחו חומר מתוכך ויגידו לך בוודאות כן או לא...
היום אני יודעת שגם בהריונות הבאים שלי אעשה מי שפיר בלי כל התלבטות ולא חשוב איזו תוצאה אקבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)