מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת בטא-דחוףחלי04/10/2010
הי
תוצאות בדיקת הבטא שלי היום היו 17 .
אני ביום ה28 למחזור לאחר החזרת 2 עוברים ב 22.9 .
לאחר ההחזרה הזרקתי 2 זריקות של פרגניל ברווח של יומיים מזריקה לזריקה. כלומר אחת ב24.9 ואחת ב27.9 . ואני מטופלת בקרינון כל היום מאז ההחזרה.
בטיפול ההורמונלי לא הגבתי להרומונים (גונאל ומונפור) כנראה בגלל אנדומטריוזיס שכנראה יש לי בשחלה (גילו לאחר ששאבו זקיק משם), האם יכול ליהיות שהתוצאה היא בגלל שאריות הורמונים -למרות שלא הגבתי להורמונים במשך הטיפול.
מה זה מעיד על תוצאות הטיפול? יש סיכוי להריון?
בסערת רגשות ומבקשת תשובה מהירה...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא-דחוף - תגובה
ד``ר אריה לידור04/10/2010שלום לך
אני מקווה שאת אכן בהריון. כדי לדעת זאת עלייך לבצע מעקב ביטא ולראות שהערכים אכן עולים. פרגניל יכול לתבטא בתוצאת ביטא חיובית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)