בדיקות גנטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות גנטיות
    מאיה
    06/10/2010

שלום רב, אני ובעלי נשואים כשנה, כרגע אנחנו מתכננים להיכנס להיריון, ניגשתי לגניקולוג לביצוע בדיקות גנטיות ואת כל הבדיקות לפני כניסה להיריון והוא אמר לי שאין צורך לבצע אותם כרגע וכשאני אכנס להיריון נבצע אותם. אני קצת מודאגת כי כל חברותיי ביצעו את הבדיקות לפני ההיריון. האם זה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות גנטיות

הוספת תגובה

• אני עשיתי לפני ההריון

שרון
    06/10/2010

ולא צריך בכלל הפניה.
    את ציכה לבדוק איפה באזור המגורים שלך עושים את זה ולקבוע תור.
    האחות מוציאה לך מהמחשב לפי הפרטים שאת נותנת את הבדיקות שמומלץ לעשות (יש כמה שהן בחינם) ואת מחליטה מה מתאים לך (אני לא עשיתי את כולן).
    לחלק מהתוצאות לקח 6 שבועות להגיע ולכן מומלץ כן לעשות את זה לפני ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות גנטיות

אביטל
    06/10/2010

הרעיון שעומד מאחורי האמירה של הרופא שלך הוא בוודאי ההגיון שלא משנה איזו בעיה גנטית תגלי בבדיקות (אם תגלי, וברור שלא :) ) עדיין תרצי להביא עם בעלך ילד נכון?? כך שזה באמת לא קריטי לדעת את זה לפני כניסה להריון בכלל. זה קצת כמו לקחת אקמול לפני שיש לך בכלל כאב ראש...
    אני גם עשיתי את הבדיקות שלי אחרי הכניסה להריון בהמלצת הרופא שלי וטפו טפו הכל היה תקין.
    במידה ותתגלה בעיה בבדיקות פשוט תדעו אילו בדיקות נוספות עליכם לעשות במהלך ההריון עצמו.
    בהצלחה איך שלא תחליטי!! זה לא באמת משנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו