עובר במצב עכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובר במצב עכוז
    מאיה
    07/10/2010

שלום,

אני בהריון שני,בשבוע 36 ועד לפני יומיים העובר שלי היה במצב עכוז ואז הוא פתאום התהפכך בבדיקת אולטראסונד שעשיתי בשבוע 35 וחמישה ימים הוא היה במצב ראש. השאלה
    האם הוא יכול להתהפך שוב, אני מפחדת שהוא יתהפך שוב ואני לא ארגיש ולא אקבע ניתוח קיסרי מסודר. ואגיע עם צירים ויכניסו אותי לניתוח קיסרי חירום אם היא תתהפך שוב, את הילד הראשון ילדתי בשבוע 37 ויומיים לידה טבעית וקצרה יחסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובר במצב עכוז

הוספת תגובה

• מקפיצה את ההודעה

מאיה
    08/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר במצב עכוז - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    09/10/2010

שלום.
    בואי ניהיה אופטימיים ונקוה שהעובר לא יסתובב חזרה. הסיכוי נמוך שזה יקרה ואין לנו אפשרות לחזות זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר במצב עכוז - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    09/10/2010

הסבירות להפוך קטנה
    במידה ואכן ישאר בעכוז ינתחו אותך ללא קביעת תור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו