מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץאורית08/10/2010
שלום רב לרופאים היקרים! וסליחה מרוש על אורך השאלה
בדיקת בטא 28 ולאחר כמה ימים הופיע דימום ב18.09.. ממש כמו מחזור
האם זה נחשב להפלה או הריון כימי?
חשוב לציין שאני אחרי הפלה של עובר ללא דופק מלפני שלושה חודשים בציצקוק.
האם זה אומר שיש לי איזה בעיה?...
שאלה שניה-
השתמשתי בבדיקת ביוץ החודש הזה שהופיע בבוקר כשלילית ובערב כחיובית למשך שלושה ימים.. מכן הופיע לי מעין הפרשה צמיגית כזאת..
קיימתי יחסי מין עם בעלי פעמיים בזמן שהתשובה היתה חיובית.. האם הסיכוי שתפסתי את הביוץ הוא טוב?
שאלה שלישית-
כמה זמן לוקח לזרע להגיע לביצית לאחר שהגבר גומר וכמה זמן הוא יכול להישאר שם בכדי שתתרחש הפריה?
תודה רבה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר איילון לחמן09/10/2010שלום.
1.שווה בכל מקרה לחזור על בדיקת הבטא..
2.הביצית חיה 72 שעות.
3.הזרע גם מתקיים בין 72 ל-שבוע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך אבל..
אורית10/10/2010חזרתי על הבדיקת בטא כשהתחיל דימום והיה 11... :-(
לא עניתי לי אם נראה לך שיש איזו שהיא בעיה כשזה קורה פעמיים - עובר אחד בלי דופק.. ואחד שנופל טיבעי?? אולי משהו לחזק את הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)