הריון מחוץ לרחם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מחוץ לרחם?
    הדס
    09/10/2010

שלום
    לפני כ8 חודשים התגלה אצלי הריון מחוץ לרחם.
    מאז כל פעם שהביוץ היה בצד השחלה שבה כביכול היה ההריון החוץ רחמי חשתי בכאבים דומים לאלו שהיו כאשר התגליה ההריון מחוץ לרחם - וכך כל פעם שחשתי בכאב ידעתי שאני מבייצת.
    לפני 3 שבועות חשתי שוב בכאב ולאחר בדיקת ביוץ ראיתי כי אני אכן מבייצת.
    היום עשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה חיובי:)
    אני חוששת מאוד מפני הריון נוסף מחוץ לרחם מאחר ואני יודעת כי הביוץ התרחש בשחלה שגרמה לי צרות בסיבוב הקודם.
    כיצד הכי נכון שהנהג? איך אוכל לדעת שההריון תקין ולא תקוע שוב?
    אשמח לתשובתך מאוד!
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון מחוץ לרחם?

הוספת תגובה

• מניסיון

נטלי
    09/10/2010

היי הדס
    גם אני עברתי בפברואר הריון מחוץ לרחם והוצאת חצוצרה שמאל בעקבות כך לפני חודשיים גיליתי שאני בהריון ומיד הלכתי לאולטרסאונד אומנם כל פעם אמרו לי שזה עדיין מוקדם כי לא רואים כלום אבל הרופאים לא לוקחים סיכון שוב ביצעו לי לפחות פעם בשבוע בדיקת אולטרסאונד לבדוק האם ההריון תקין גם שהיה לי כאבים הגעתי למיון גם שם אמרו לי שלא לקחת סיכון ועל כל כאב להגיע לבדיקהלא ויתרתי עד שאמרו לי שזה תקין זה תקופה מאוד חשובה על מנת למנוע את ההריון הלא תקין הזה שוב אל תיקחי סיכון פשוט תגיעי מחר לרופאת נשים תספרי לה את העבר שלך והיא כבר תנחה אותך

שיהיה בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון מחוץ לרחם? - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    09/10/2010

יש לבצע בדיקת דם כמותי אחת ליומים
    במידה ותוצאת הבדיקה מכפילה את עצמה סביר להניח שההרעון תוך רחמי.
    אפשרות שניה להמתין כשבוע של האחור ולבצע USלוודא שאכן מופיע שק הריוני תוך רחמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו