מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון מחוץ לרחם?הדס09/10/2010
שלום
לפני כ8 חודשים התגלה אצלי הריון מחוץ לרחם.
מאז כל פעם שהביוץ היה בצד השחלה שבה כביכול היה ההריון החוץ רחמי חשתי בכאבים דומים לאלו שהיו כאשר התגליה ההריון מחוץ לרחם - וכך כל פעם שחשתי בכאב ידעתי שאני מבייצת.
לפני 3 שבועות חשתי שוב בכאב ולאחר בדיקת ביוץ ראיתי כי אני אכן מבייצת.
היום עשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה חיובי:)
אני חוששת מאוד מפני הריון נוסף מחוץ לרחם מאחר ואני יודעת כי הביוץ התרחש בשחלה שגרמה לי צרות בסיבוב הקודם.
כיצד הכי נכון שהנהג? איך אוכל לדעת שההריון תקין ולא תקוע שוב?
אשמח לתשובתך מאוד!
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון
נטלי09/10/2010היי הדס
גם אני עברתי בפברואר הריון מחוץ לרחם והוצאת חצוצרה שמאל בעקבות כך לפני חודשיים גיליתי שאני בהריון ומיד הלכתי לאולטרסאונד אומנם כל פעם אמרו לי שזה עדיין מוקדם כי לא רואים כלום אבל הרופאים לא לוקחים סיכון שוב ביצעו לי לפחות פעם בשבוע בדיקת אולטרסאונד לבדוק האם ההריון תקין גם שהיה לי כאבים הגעתי למיון גם שם אמרו לי שלא לקחת סיכון ועל כל כאב להגיע לבדיקהלא ויתרתי עד שאמרו לי שזה תקין זה תקופה מאוד חשובה על מנת למנוע את ההריון הלא תקין הזה שוב אל תיקחי סיכון פשוט תגיעי מחר לרופאת נשים תספרי לה את העבר שלך והיא כבר תנחה אותך
שיהיה בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון מחוץ לרחם? - תגובה
ד''ר גדעון נגר09/10/2010יש לבצע בדיקת דם כמותי אחת ליומים
במידה ותוצאת הבדיקה מכפילה את עצמה סביר להניח שההרעון תוך רחמי.
אפשרות שניה להמתין כשבוע של האחור ולבצע USלוודא שאכן מופיע שק הריוני תוך רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)