מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה נכון?עדי10/10/2010
חזרתי עכשיו מרופא נשים (לא הרופא הקבוע שלי) שדי הדאיג אותי.
אני בשבוע 32 בהריון שני, כשאת הבכור שלי ילדתי בקיסרי כיוון שהלידה לא התקדמה במשך המון זמן והוא לא הגיב טוב לפיטוצין. אני חושבת לנסות ללדת רגיל- וגינאלי, את הלידה הזו. העניין הוא שחזרתי עכשיו מהערכת משקל והרופא שערך לי אותה אמר לי שבגלל שאני נמוכה (1.54) יש לי 60 אחוז סיכוי שוב לעבור את כל הצירים ואז להיכנס לקיסרי ושלדעתו זה לא חכם לנסות רגילה, אלא הוא ממליץ ללכת ישר על קיסרי.
האם הסטטיסטיקה הזו נכונה? האם זו ההמלצה הנכונה במקרה שלי? אשמח לדעותכים והמלצותיכם, כיוון שהוא גרם לי מאוד להתלבט...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה נכון? - תגובה
ד``ר אריה לידור10/10/2010שלום לך
חשוב מאד להתייחס למהלך הלידה ולאבחנות שהובילו להחלטה על ניתוח קיסרי. כמו כן חשוב לדעת מהי הערכת משקל העובר ומנחו באגן. לשם כך עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך .
בהצלחה
ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא
עדי10/10/2010האם יש קשר בין גובהי וסיום הלידה הראשונה בקיסרי, בגלל שהיא לא התקדמה במשך 40 שעות (בני הבכור נולד 2.600 ק"ג בשבוע 39) לכך שאצטרך שוב קיסרי? האם יש סטטיסטיקה כזו כמו שהרופא שערך לי את הערכת המשקל אמר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)