האם זה נכון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נכון?
    עדי
    10/10/2010

חזרתי עכשיו מרופא נשים (לא הרופא הקבוע שלי) שדי הדאיג אותי.
    אני בשבוע 32 בהריון שני, כשאת הבכור שלי ילדתי בקיסרי כיוון שהלידה לא התקדמה במשך המון זמן והוא לא הגיב טוב לפיטוצין. אני חושבת לנסות ללדת רגיל- וגינאלי, את הלידה הזו. העניין הוא שחזרתי עכשיו מהערכת משקל והרופא שערך לי אותה אמר לי שבגלל שאני נמוכה (1.54) יש לי 60 אחוז סיכוי שוב לעבור את כל הצירים ואז להיכנס לקיסרי ושלדעתו זה לא חכם לנסות רגילה, אלא הוא ממליץ ללכת ישר על קיסרי.

האם הסטטיסטיקה הזו נכונה? האם זו ההמלצה הנכונה במקרה שלי? אשמח לדעותכים והמלצותיכם, כיוון שהוא גרם לי מאוד להתלבט...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נכון?

הוספת תגובה

• האם זה נכון? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/10/2010

שלום לך
    חשוב מאד להתייחס למהלך הלידה ולאבחנות שהובילו להחלטה על ניתוח קיסרי. כמו כן חשוב לדעת מהי הערכת משקל העובר ומנחו באגן. לשם כך עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך .
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא

עדי
    10/10/2010

האם יש קשר בין גובהי וסיום הלידה הראשונה בקיסרי, בגלל שהיא לא התקדמה במשך 40 שעות (בני הבכור נולד 2.600 ק"ג בשבוע 39) לכך שאצטרך שוב קיסרי? האם יש סטטיסטיקה כזו כמו שהרופא שערך לי את הערכת המשקל אמר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו