הופעת תופעות הריון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעת תופעות הריון.
    שני
    11/10/2010

שלום.

לפני כמה ימים ביצעתי בדיקת אולטרסאונד ראשונה (בשבוע 5+2) הרופא ראה שק הריון+שק חלמון אך טרם נצפה קוטב עוברי, הוא נראה מאוד מודאג ואמר כי יש לחזור על האולטרסאונד כי כבר היו אמורים לראות קוטב עוברי ויתכן וההריון לא מתפתח (חושב לציין כי אני יודעת בודאות מה תאריך הביוץ שלי כך שלא יתכן כי גיל ההריון יותר צעיר) בימים האחרונים החלו בחילות בכל שעות היום,רגישות לריחות, ועייפות תופעות אלו לא היו עד עכשיו, האם תיתן להניח (כמובן לא בודאות אך לתת לי איזה שביב של תקוה) כי התופעות החדשות מצביעות על התפתחות תקינה והפרשת ההורמונים הרצויים, או שדבר זה לא מעיד כלל על התפתחות הריון וגם בהריונות שלא מתפתחים מרגישים את כל אותן התופעות.
    אודה מאוד לתשובה אם כי ידוע לי שרק בבדיקת אולטרסאונד ניתן לדעת בודאות תקינות הריון אך אקבל כרגע כל סימן גם לא ודאי לתקוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הופעת תופעות הריון.

הוספת תגובה

• הופעת תופעות הריון. - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    11/10/2010

שלום.
    התופעות שאת מתארת בהחלט מעודדות.אבל מה פשוט יותר מלחזור על בדיקת העל קול ולהיות רגועים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו