מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון ללא שק הריון - יעוץ דחוףדנה11/10/2010
שלום אני אחרי טיפול IVF , שבוע 5+ 3 , לאחר יומיים של דימום קל מאוד פניתי לבדוק את מקור הדימום, בבדיקת אולטרהסאונד לא נצפה שק הריון כלל (נשללה אפשרות של הריון חוץ רחמי) בדיקות הבטא עד היום הכפילו את עצמן כפי שצריך.
עד היום בבוקר הייתי עם תמיכה של כדור פרוגינובה ו3 נרות אנדומטרין .
מכיוון שתוצאות הבטא הגיעו כבר ל4900 ולא נצפה שק הריון הומלץ לי לבצע גרידה.
שאלתי היא:
1. האם ישנה אפשרות כי תתבצע הפלה טבעית (הפסקתי את התמיכה) מה הסיכויים והסיכונים?
2. מה עדיף גרידה או הפלה בעזרת תרופות?
אני חוששת מגרידה ופגיעה ברחם.
אשמח לקבל את התייחסותכם
בברכה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ללא שק הריון - יעוץ דחוף - תגובה
ד``ר אריה לידור12/10/2010שלום לך
בערך כזה כבר צריך לראות שק. או שהיה שק ונפלט חלקו או בשלמותו ולצורך זה צריך לעשות ערכי ביטא עוקבים ולצפות בירידתם או שהשק קיים במקום אחר למשל בחצוצרות . לכן אציע לך קודם כל לחזור על בדיקת ביטא ושנית לבצע אולטרהסאונד בקורת (רחם וחצוצרות)
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)