מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודהאפרת21/04/2007
שלום ,שמי אפרת ואני אם לביתי בת ה6.5 חודשים והיא עדיין יונקת(שוקלת 7 קילו), אני אמורה לחזור לעבודה עוד כשבוע ואת ביתי הכנסתי למסגרת השבוע .
היא כבר אוכלת ארוחת פרי בבקר ומרק בצהריים.ברצוני לדעת באיזו תדירות אני אמורה לשאוב ואיזו כמות בערך ?? ואם מומלץ להוסיף לתפריט מים או דייסה לחלב שלי???? ואיפה אוכל למצוא עוד כלים לעזר??
תודה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה
ג'ניס זאוסמר21/04/2007היי אפרת,
קודם כל - כמה לשאוב : כדאי לך בהתחלה לשאוב כמה שיותר כי את לא יודעת כמה היא תרצה או כמה בכלל היא יונקת כל יניקה. תכחי לשמר את החלב בקירור או בהקפאה ולהשתמש בו לפי הצורך ולא לדאוג שיחסר. סיבה נוספת לשאיבה כזאת היא - ייתכן ותהיה הפחתה ביצירת החלב לאחר החזרה לעבודה ואם שאיבות נוספות תכלי למנע זאת. חלב ששאבת בעבודה יגיע הביתה בקרחום לאחר שהיה בקירור משך היום.
מאכלים נוספים - אני באמת ממליצה שתפני לאחות בטיפת חלב - היא תוכל לתת לך עצות והמון רעיונות לגבי תפריט יומית לתינוק בגיל 6.5 חודשים .
מים אפשר לתת אבל כמובן לא במקום אוכל.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)