העמסת סוכר ושיליית פתח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר ושיליית פתח
    ציפי
    13/10/2010

אני מאושפזת כשבוע בבית חולים עקב דימום בשל שיליית פתח, כיום שבוע 25 להריון.
    1. הרופאים ערכו בדיקת אולטראסאונד ולא ממש מצליחים להבין את מיקום השילייה עקב מיומות שנמצאות גם הן באזור הנרתיק. הם ביקשו לערוך בדיקה וגינלית אך אני חוששת מאוד, מה דעתך?
    2. בדיקת העמסת סוכר 50 גר' בשבוע 24 לא היתה מוצלחת ואני אמורה לעבור בדיקת 100 גר'. אך קיבלתי זריקות צלסטון להבשלת ריאות העובר והבנתי כי יש צורך להתרחק מיום קבלת הזריקות בכדי לקבל תוצאה אמינה. בכל אופן, האם נכון הדבר שבדיקת הסוכר אמינה במיוחד בשבוע 28? כיוון שהרופאים קבעו לי את הבדיקה לשבוע הבא, קרי שבוע 26 להריון. האם להתעקש על המתנה נוספת? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר ושיליית פתח

הוספת תגובה

• העמסת סוכר ושיליית פתח - תגובה

ד``ר אריה לידור
    13/10/2010

שלום לך
    בעקרון רצוי לא לבצע בדיקה וגינלית בחשש לשליית פתח. אך לפי דברייך מיקום השליה אינו ברור ולכן איך נקבע כי מדובר בשליית פתח. ? במידה והבדיקה נ חוצה לאבחנה אין להמנע ממנה אלא אם כן מדובר בשליית פתח ודאית.
    אפשר לבצע העמסת סוכר מלאה
    בשבוע 26.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלתי

ציפי
    13/10/2010

אך האם רק לשם ה"אבחנה" כדאי להסתכן בבדיקה וגינלית, או שזו תתרום במשהו לטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו