מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס וגינלי - דחוףףףףףףףמיכל14/10/2010
שלום,
אני בשבוע 23 ולפני כשלושה ימים התחלתי להרגיש מעין גירוד שהפך לאחר מכן לעקצוץ כואב באיבר המין ומלווה בהפרשות מרובות...(סליחה על התיאור)
בעבר כבר סבלתי מהרפס והתחושה דומה ומוכרת - לצערי.
פניתי לרופא שיבדוק האם באמת יש שלפוחיות/כיבים, אולם הוא אמר שאינו רואה דבר
עם זאת הוא ציין שכך לפעמים מתבטאת המחלה, שלא רואים אך מרגישים - ומי שהיה לה יודעת כיצד זה מרגיש....
הוא החליט ליתן לי כדורי אציקלוביר 400 מ"ג ובנוסף 3 נרות אגיסטן (כי טען שאולי גם מדובר בנוסף בפטרייה)
אני מאד חוששת לקחת את התרופה כדי לא לפגוע בעובר - ומעדיפה אפילו לסבול עד שזה יחלוף מעצמו..
בינתיים מרחתי רק משחת זובירקס כי הבנתי מהמרכז הטרטולוגי שזה מותר
רציתי לשמוע את דעתכם בעניין - האם כדאי לקחת את הכדורים בכל זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס וגינלי - דחוףףףףףףף - תגובה
ד``ר איילון לחמן14/10/2010שלוםםםםםםםםםםם..
אם כבר התיעצת עם המרכז חמניעת מומים על משחת הזווירקס, שווה להתיעץ גם בנושא הכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
מיכל18/10/2010התייעצתי ואמרו שמותר לקחת את הכדורים
למרות זאת החלטתי שלא לקחתם בינתיים ולראות האם די במשחה והאם זה עובר
אני מרגישה הקלה מסויימת, כבר לא כואב, לא שורף, אין כיבים/שלפוחיות, למעשה נותר רק מעט גרד מרגיז
אני ממשיכה לשים את המשחה משהו כמו 3 פעמים ביום
רציתי לדעת מתי כדאי להפסיק
מתי הגרד אמור לעבור? והיתכן ומדובר בכלל בפטריה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)