מי שפיר ובדיקות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר ובדיקות נוספות
    קרולי
    14/10/2010

שלום רב,

אני בשבוע 13 להריוני.

הרופא שלי טוען כי אם אני מתכוונת לבצע מי שפיר אין צורך בשום בדיקה פרט לסקירות- לוותר על בדיקות דם, חלבון עוברי, שקיפות וכו'.

אני לא רגועה עם זה. האם אין לבדיקת השקיפות ולבדיקות הדם ערך מוסף על הדיקור.

אני מבינה עכשיו שאם חלילה תוצאות השקיפות אינן טובות ניתן 'להרחיב' את בדיקת מי השפיר ולבצע במסגרתה בדיקות נוספות...

מה עושים?

אני גבולית עם הזמן ולכן זקוקה לתשובה מהירה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר ובדיקות נוספות

הוספת תגובה

• מי שפיר תוצאה וודאית

נטע
    14/10/2010

כל הבדיקות שציינת אלו אך ורק בדיקות סקר שנותנות רק אינדיקציה לגבי העובר, אך אף אחת לא וודאית פרט לבדיקת מי השפיר שנותנת תוצאה וודאית לגבי העובר. בדיקה חודרנית ופולשנית-שנלקחים בה מי השפיר שמכילים את כל התאים הגנטיים של התינוק. הצעה שלי- אם את מעוניינת לערוך מי שפיר- אין צורך כלל וכלל בשקיפות. אני עשיתי את כולן וקיבלתי תוצאה לא כל כך טובה של החלבון העוברי ונאלצתי לעשות מי שפיר...אם הייתי יודעת לפני כמובן שלא הייתי עושה את השקיפות ואולי ככה גם הייתי חוסכת כמה ש"ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שפיר ובדיקות נוספות - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    14/10/2010

שלום.
    הבדיקות של שקיפות עורפית והחלבון העוברי הינן בדיקות סטאטיסטיות.בדיקת מי השפיר נותנת תשובה חד משמעית.במי השפיר בודקים גם המבנה הגנטי וגם את רמת החלבון העוברי באופן מדויק יותר.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו