טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קיבלתי מחזור בתאריך 10.09.2010 ...קיימתי יחסים בתאריך 17.09.2010 ...חששתי מהריון ... לכן באוקטובר ביצעתי בדיקת הריון ביתית שעתיים לפני קבלת המחזור ויצאה שלילית ... את הדיקה ביצעתי בשש בבוקר ויצאה שלילית ...לפני זה התעוררתי בשתיים וחצי בבוקר ועשיתי פיפי ... האם התזמון לביצוע הבדיקה תקין והתוצאה וודאית מאחר וקיבלתי מחזור שעתיים אחרי ...גם כן עשיתי פיפי ארבע שעות לפני הבדיקה?
נא תשובתכם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוד שאלה דוקטור ברשותך חמישה ימים אחרי סיום המחזור ביצעתי שוב בדיקת הריון ביתית בשעות אחרי צהריים ולא בבוקר וקיבלתי תוצאה שלילית. האם זה מוודא שאינני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר