ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    ענת
    18/10/2010

איך אוכל לדעת מתי הביוץ ואם יש ?? אובחנתי כבעלת שחלת פוליצסטיות . לקחתי גלולות במשך שנה אחת בלבד . ב 30/5 קיבלת מחזור ראשון עם סיום הגלולות . אחכ קיבלת ב 9/7 אחרי 41 יום אחכ 22/8 אחרי 45 יום אחכ 25/9 אחרי 35 יום .
    למרות הפויצסטיות תמיד יש לי מחזור מידי חודש , חודש וקצת אף פעם לא קרה שלא היה מחזור במשך חודשים . גם לפני הגלולות היה מחזור כזה של חודש , חודש וקצת .
    האם למרות הפוליסטיות יש ביוץ . האם מחזור כל חודש מעיד על ביוץ???
    מנסה להכנס להריון ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

• אני לא רופאה- אבל...

נעמה
    19/10/2010

האם עשו לך פרופיל הורמונלי ואכן ראו שהטסטוסטרון שלך גבוה ושערכי ה-LH שלך גבוהים פי שניים מערכי ה-FSH? זה פרופיל הורמונלי של בעלת תסמונת השחלות הפוליציסטיות.

לפעמים יש ציסטות בשחלות, אבל אין סימפטומים אחרים, ולכן אין את התסמונת.
    משמעות הדבר שייתכן ואין הפרעות בביוץ. זה מחוזק על ידי העובדה שהמחזור שלך מגיע מדי חודש- נדיר שישנו מחזור סדיר (גם אם מספר הימים אינו זהה) שמגיע ללא ביוץ. מחזורים ללא ביוץ הם בדרך כלל במרווחים קטנים (מדי שבועיים), או במרווחים גדולים מאוד זה מזה (מדי כמה חודשים).
    ביוץ זה כל מה שאת צריכה כדי להיכנס להריון (ורירית תקינה), ולכן הציסטות לא משמעותיות אם הוא אכן מתרחש.

חוץ מזה- ישנן ערכות לבדיקת ביוץ שאפשר לרכוש בכל בית מרחקת, וגם ישנה שיטת מעקב אחר הפוריות שנקראת "השיטה הטבעית", כך את יכולה לראות אם את מבייצת או לא.

שיהיה בהצלחה,
    תתעקשי שיעשו לך פרופיל הורמונלי, ציסטות בשחלות לא בהכרח אומרות משהו לגבי הסיכויים שלך להיכנס להריון בלי התערבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ענת
    19/10/2010

עדיין לא עשיתי פרופיל הורמנלי , רק אולטרסאונד . ולבנתיים אמרה לי הרופאה לנסות לבד
    מה שכן חשבתי שלעשות ילד זה קל .. מסתבר שזו עבודה קשה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    19/10/2010

שלום.אכן צדקה הרופאה יש לנסות למשך מס חודשים ללא עזרה.לא ברור לי מה מהעבודה הקשה שאת מתארת בנסיונות הכניסה להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו