חרדה מלידה-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מלידה-דחוף
    קרן
    19/10/2010

שלום,שמי קרן מחיפה
    אני כרגע בשבוע 22 -הריון 1 וואני מתחילה כבר לחשוש מהלידה הרוב בגלל סיפורים שסיפרו לי שתופרים על חי ועוד כל מיני דברים לא נעימיםשמרגישים במהלך הלידה חלק מספרות שמפחדות ללדת שוב ושזה ממש סיוט
    1.רציתי לדעת האם הלידה עצמה כואבת או שהצירים?(אני מפחדת מהלידה עצמה)
    2.איך עלי לדעת היכן ללדת יש הרבה בתי חולים ?
    3.איך מתגברים על הפחד הזה אחרי שהכניסו לי את הפחד?

לעזרתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מלידה-דחוף

הוספת תגובה

• עם אפידורל

נעמה
    19/10/2010

אם את עם אפידורל את לא אמורה להרגיש את התפירה, ואם את כן מרגישה אז הם נותנים לך זריקת הרדמה מקומית.
    אני שבוע 33 וגם חוששת מהלידה, אבל יצא לי לשמוע המון סיפורי לידה והדבר היחיד שהבנתי שזה סובייקטיבי ביותר, ותלוי בעיקר במזל.
    אי אפשר לדעת איך לידה תתפתח מרגע שהתחילה, יכולה להיות לידה קלה ומהירה ויכול להיות שלא. בכל מקרה עם אפידורל זה כבר פחות משנה, את הכאבים תחווי לאחר שהשפעת האפידורל תפוג ואז יהיה לך בייבי קטן שיקח את כל תשומת הלב שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה מלידה-דחוף - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    19/10/2010

שלום.
    הסיפורים שאת שומעת הם לא ממקור מהימן.קודם כל מעולם לא תופרים על חי.אם כואב מקבלים עזרה כולל הרדמה אפידורלית.הלידה הינה תופעה מלאה בחוויות.אל תאמיני לרעים.אחרת הרי לא הינו נולדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו