שאלה לבדיקה גנטית של תמנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לבדיקה גנטית של תמנים
    ורד המודאגת
    21/10/2010

אני חצי תמניה וחצי אשכנזיה וגרה בארה"ב
    רציתי לדעת לגבי בדיקת לתמנים שעושים בישראל ולא מכוסה בביטוח שלי כאן בארה,ב 1100 $ עלות פרטית. לגבי MLD = METACHROMATIC LEUKODYSTROPHY
    האם שני הורי צריכים להיות תמנים על מנת שאהיה נשאית. או שאם אני חצי תמניה אין סיכוי שאקבל את זה גנטית.
    בעלי ממוצע רומני אשכנזי
    אני לא יודעת עם מי להתייעץ כאן. ניכר שליועצת הגנטית האמריקאית אין הרבה מידע בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדוה

שרון
    21/10/2010

גם אני חצי תימניה וחצי אשכנזיה ועשיתי את הבדיקה כי הבנתי שמספיק שאחד ההורים תימני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי תשובות שונות מרופאים

ורד המודאגת
    22/10/2010

שוחתי עם יועצת גנטיקאית בישראל ורופא בפורום אחר אמרו לי שאני לא צריכה לעשות בדיקה. גם מכוון שבעלי אשכנזי. מבלבל כל העניין הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לבדיקה גנטית של תמנים - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    21/10/2010

האמת שזה לא ממש השטח שלי. שוה להתיעץ עם יועץ גנטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו