מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע חימישי להריוןחסויה21/10/2010
אני בת 26 שנה וחצי אני ובעלי מנסים להיכנס להריון. הוסת שלי מאוד מדוייקת וסדירה אז לפני שבועיים הייתי אמורה לקבל ולא קיבלתי. עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית. עשיתי בדיקת דם בטא יצאה 304 לאחר שבוע עשיתי שוב ויצא 4292 רופאת נשים אמרה לי שאני בחודש 5 אך עשתה לי אולטראסאונד ולא ראתה שק הריון היא אמרה לי לחזור בעוד שבועיים ( חודש 7 )? האם זה תקין שהרופאה לא ראתה שק הריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נראה לי תקין
סיון2621/10/2010לי ראו שק הריון רק בשבוע 7....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע חימישי להריון - תגובה
ד''ר עדי דוידסון21/10/2010לא נראה הגיוני
אם לא רואים שק הריון עם בטה כזה צרי לבצע בדיקת US במכשיר טוב אצל רופא מומחה
כדי לשלול הריון חוץ רחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בניסוח השאלה..חשוב מאוד!!
חסויה22/10/2010התכוונתי שבוע חמישי ולא חודש חמישי........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מתייחסים אליי??זה חשוב מאוד!
חסויה24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע חימישי להריון - תגובה
ד``ר אריה לידור25/10/2010שלום רב
שק הריון נראה החל משבוע 5 . דופק עוברי נצפה החל משבוע 6. ייתכן והאולטרהסאונד שבצעת בוצע מוקדם מדי ולכן כדאי לחזור עליו כשבוע לאחר הקודם.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)