מועד ביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועד ביוץ
    יעל
    24/10/2010

שלום,

וסת אחרונה בתאריך 29/9 .מיום רביעי האחרון החלה הפרשה בצבע חום ובהמשך התגברה לטיפות קלות גם הם בצבע חום. הבוקר מספר טיפות קלות בצבע אדום וכעת שוב חומות (וסליחה על התאור)בנוסף מחושי בטן קלים מאוד. יש לציין כי אני מקבלת מחזור כל 27-29 יום, כשהמחזור מתחיל ביומיים שלוש כהפרשה חומה ואז יום הדימום שנמשך בערך יממה וחצי ושכולל כאבי בטן חזקים. בתחילה חשבתי שאולי זה דימום של השרשה, אך יכול להמשך כל כך הרבה זמן? האם להחשיב דימום זה כמחזור? ואם זה מחזור אז מתי לספור 14 ימים אחורה כי לדעת תאריך ביוץ, מהיום הראשון של ההפרשה החומה או מהדימום?
    סליחה על השאלה הארוכה אבל אולי אני לא סופרת נכון את יום הביוץ בכלל כי אני מתייחסת לתאריך וסת רק ליום שבו מתחיל הדימום עצמו.

אודה לתשובתך המלומדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועד ביוץ

הוספת תגובה

• מקפיצה

יעל
    25/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מועד ביוץ - תגובה

ד``ר אריה לידור
    25/10/2010

שלום לך
    על פי מועד הוסת האחרון שלך את היוןם ביום 12 לערך לאחר הביוןץ המשוער שלך . לפיכך את אמורה לקבל וסת בימים הקרובים. במידה ולא אציע לך לבצע בדיקת הריון. מכל מקום ספירת תחילת הוסת מתחילה מתחילת ההפרשות הדמיות גם אם לא נראות כוסת במלוא עוצמתו
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

יעל
    25/10/2010

כלומר מה שתארתי אינו נחשב כווסת? ויש לציין שזה ממשיך באותה מגמה (הפרשות חומות קלות מאוד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו