מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקיםשירה26/10/2010
בוקר טוב,
אני בשבוע 6 ואתמול התחילו לי התקפים של כאבי בטן מאוד חזקים בבטן התחתונה.
זה מגיע כל כמה שעות ונמשך כמה דקות והכאבים הם ממש מציקים, התעוררתי מזה הלילה!! אין לי דימומים..אני ממש לא יודעת ממה זה יכול לנבוע.
אני מניחה שאלך היום למרכז לבריאות האישה.
מישהי חוותה משהו דומה??
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה נורמלית
נטע26/10/2010קודם כול זה לא מזיק ללכת ולהבדק, לשאל ולחקור...את בהריון!
דבר שני מה שאת מתארת נשמע מאוד נורמלי ומאוד מוכר. ההריון משתרש והרחם נמתח. כל אחת חווה תחושות כאלו ואחרות בתחילת הריון. תחשבי שיש לך חיים בתוך הגוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חווה את זה
לילך26/10/2010אני בשבוע החמישי ומרגישה את אותם הסימנים שציינת
הלכתי למרכז בריאות האישה ועשו לי בדיקת אולטראסאונד
הרופא נתן לי לעשות בדיקת דם הבודקת האם יש בכלל הריון והאם הכל תקין
אני כרגע מחכה לתוצאות...
הבנתי שהכאבים יכולים לנבוע כתוצאה של הרחם מתרחב...
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחיץ
שירה26/10/2010זה ממש מלחיץ, כי זה מגיע בהתקפים בלתי נסבלים.
כשאני שומעת שגם אתן מכירות את זה אז אולי זה קצת מרגיע.
בכל מקרה אבדק היום... מקווה שהכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת בשביל להרגיע
בת אל26/10/2010משום מה לוקח להם הרבה זמן לענות ולפעמים אנחנו מוצאות עצמנו חסרות אונים,לכן כשאנו מגיבות אחת לשניה ומשתפות בתחושות דומות,זה מעט עוזר.
בכל אופן אני היום בשבוע 22 ,הריון ראשון ובלי עין הרע הכל בסדר וכמוך מתחילת ההריון היו לי כאבים מאוד חזקים,כמו כאבי מחזור בשיא.גם היום יש לי כאבים מדי פעם כי הרחם כל הזמן גודל ןמשהו מתפתח אצלנו בבטן.כמובן שכל אחת חווה הריון שונה ולכל דבר יש סיבה,טובה או רעה.
אם את לא שקטה,התקשרי לרופא או לכי להבדק,אני עשיתי את זה כל פעם שנלחצתי ממשהו,בלי להתבייש.
בטוחה שהכל תקין ומאחלת לך הריון שקט ומוצלח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על השיתוף
שירה27/10/2010זה מאוד עוזר.
אני מרגישה שאני 24 שעות ביממה במחשבות-
מה קורה, אם הכל בסדר, מה יכול להיות לא בסדר....
זה מתיש אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מרגישה ככה...
לילך27/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לחשוב חיובי
שירה27/10/2010למרות שזה ממש לא קל..
זה עוזר לי לשמוע ולקרוא חוויות דומות.
פשוט נמשיך לשתף :)
אפשר גם במיילים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בנות,
דניאלה28/10/2010אני ממש אשמח להתכתב במיילים. אני בשבוע הרביעי לאחר הפריית IVF ויש לי כאבי מחזור והפרשות מוזרות שזה ממש מלחיץ. קראתי שכשיש התכווצויות , הסיכוי להפלה גבוה יותר. עד כמה זה נכון, אינני יודעת ואף מקווה מאוד שמדובר בשטות.
בכל אופן, מקווה לכולנו בהצלחה בגידול חיים חדשים ברחמינו, נוחו כמה שיותר לפחות בשליש הראשון וחישבו רק על עצמכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)