ירידה בבטא, צריכה עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בבטא, צריכה עזרה!
    אורית
    26/10/2010

שלום,
    קודם כל חשוב לי להגיד שהתחלנו טיפוליי פוריות פיורגון ואוביטרל + קיום יחסי מין לפני 3 חודשים לאחר שרופא פרטי אמר שיש לי מבנה של שחלות פוליציסטיות.לאחר איחוז במחזור, ליפני 4 ימים עשיתי בדיקת בטא ויצא 548 וזה תאם את חישוב גיל ההריון, לאחר יומיים עשיתי בדיקה נוספת (על דעת עצמי) וזה ירד ל350. הרופא שלח אותי אחרי יומיים לעוד בדיקה ויצא 157. אני מבינה שההריון לא תקין, השאלה שלי: האם אצטרך גרידה או שזה יגמר באופן טבעי? מה עלי לעשות עכשיו? (הרופא שלי בחו"ל) יש לציין שליפני שנה עברתי הפלה בוששת בשבוע 8.5. היה דימום ולאחר מכן לא היה דופק ועברתי גרידה.זה היה די טראומטי ועבר שנה מאז ועכשיו שוב כישלון. האם שני המקרים קשורים? יש בירור נוסף שעלי לעשות?
    ושאלה נוספת שמעתי גם שנשים מקבלות "תמיכה" - נרות כנגד הפלה (ירידה בבטא?)? מה זה אומר? באיזה שלב של ההריון מקבלים את זה ולמה? אני מבולבלת מאוד.
    אשמח אם תוכלו לענות לי לשאלות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בבטא, צריכה עזרה!

הוספת תגובה

• ירידה בבטא, צריכה עזרה! - תגובה

ד``ר אריה לידור
    27/10/2010

שלום רב
    לצערי על פי תוצאות הבדיקות נראה שההריון אינו מתפתח . זוהי הפלה טבעית בוששת . יש להמתין לירידת ביטא ספונטנית ובמידה ואין זה קורה או לחלופין מופיע דמם יש לסיימו בגרידה. בשלב זה יש להמשיך ולעקוב אחר ערכי הביטא. בסיוןם הריון זה צריך להתחיל בברור עקב 2 הפלות טבעיות מוקדמות עוקבות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו