כאבי בטן כמו במחזור בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן כמו במחזור בתחילת הריון
    דניאלה
    28/10/2010

שלום רב,
    אני לאחר הפריית IVF שניה, שאיבה ב-13.10 בערב, החזרת 3 עוברים ב-16.10. טופלתי בחצי אוביטרל כל 3 ימים מיום ההחזרה במשך 4 פעמים וכל יום בקרינון ג'ל מנה אחת. לפני 3 ימים החלה הפרשת גבשושיות קטנטנות עם נוזל ורדרד ומעט דימום. ההפרשה נראית כאילו יצא החומר של הקרינון עם טיפה דם, כך לפחות זה נראה. הפרשות אלו מלוות בכאבי בטן התכווצויות כמו במחזור. אני חשבתי שאני עומדת לקבל את המחזור. כשדיברתי עם הרופא, הוא שלח אותי לבדיקת דם (בוצעה אתמול, 11 יום לאחר ההחזרה). התשובה לפי הרופא הינה חיובית, כלומר שאני בהריון ובשל הדימום העלה לי את מינון הקרינון לפעמיים ביום. היום ברוך השם יש פחות הפרשות וכאב קל יותר אך עדיין קיים לסרוגין. להלן תוצאות הבדיקה מאתמול:
    ESTRADIOL 5225.00 PMOL/L
    HCG QUANT.(S) 103/70 MIU/ML
    PROGESTERONE 381.50 NMOL/L
    קראתי שכאשר יש כאבי התכווצויות יש סיכוי גדול יותר להפלה.
    האם זה נכון ומה עלי לעשות ? היום לא הלכתי לעבודה, האם עליי להיות במנוחה בתקופה הקרובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה, חשוב לציין...

דניאלה
    28/10/2010

כי הנני בת 35 וזהו הריון ראשון לאחר שנה וחצי של נסיונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן כמו במחזור בתחילת הריון - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    29/10/2010

שלום.
    אכן שווה לנוח. חשוב אולי גם לגשת ולהיבדק כדי להיות רגועים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו