מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הריון ביתיתחסוי29/10/2010
בבדיקת הריון ביתית שאמורים לעשות אחרי האיחור של המחזור יצא לי קו אחד ברור וקו אחד ברור למחצה.. ועדיין המחזור לא מאחר לי.. האם זה אומר משהו ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומחית,אבל...
בת אל29/10/2010אומרים שקו זה קו,ככה זה היה אצלי :)
מציעה לך לעשות בדיקת דם,ככה תדעי בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי שכך זה יהיה אצלי ...
חסוי29/10/2010תודה על שבב של תקווה בת אל .. !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע כאילו את לא רוצה להיכנס להריון
סיון2629/10/2010אבל גם לי זה קרה פעמיים בבדיקה ביתית והיום אני ב"ה בהריון שבוע7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון אני רוצצצההה מאווודדדד.. !!!!
חסוי29/10/2010זה קרה לך פעמיים ובאמת נכנסת להריון ??? אשמח לתשובהה .. !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אז לא הבנתי נכון
סיון2629/10/2010עכשיו אני בהריון שני ב"ה! ובהריון הזה עשיתי פעמיים לאחר שבפעם הראשונה יצא קו אחד בהיר יותר.עשיתי אחרי כמה ימים שוב,ויצא אותו דבר רק הפס הבהיר היה קצת יותר כהה.
לפי דעתי את בהריון.אח"כ עשיתי בדיקת דם ואכן נכון....תעשי בדיקת דם-הכי טוב!כנראה את ממש בהתחלה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נשמה
חסוי29/10/2010אני מקווה שיהיו בשורות טובות בע''ה ..ושיהיה לך בהצלחה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו שהיה אצלי-אחד ברור השני פחות-
שרית29/10/2010ואני בהיריון..
מומלץ שתעשי בדיקת דם לאחר 10 ימי איחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקו בהיר נוסף
נעמה30/10/2010קו בהיר נוסף מעיד על הריון. הבעיה היא שלפעמים ההריון נופל בשלב כזה מוקדם שבבדיקת דם לא מזהים הריון. מה שנקרא - הריון כימי.
אצלי חודש אחד היה קו בהיר נוסף שנעלם לאחר כמה ימים (חזרתי גם על הבדיקת שתן וגם עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית)
וחודש לאחר מכן שוב קו בהיר נוסף שהלך והתחזק עם הזמן (חזרתי על בדיקת השתן וגם בדיקת הדם יצאה חיובית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה!! אבל..
חסוי30/10/2010מה הכוונה הריון כימי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך שירן..
חסוי30/10/2010מקווה שכך זה גם אצלי.. ושיהיה לך הריון מוצלח ולידה קלה בע''ה .. !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון ביתית - תגובה
ד''ר גדעון נגר30/10/2010הןפעת 2 קוים גם אם קו אחד חלש מצביע בסבירות גבוה על הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך !!
חסוי30/10/2010וואוו לקרוא תשובה כזו ממומחה בהחלט עודדה אותי . . . תודה רבה לך .. מקווה לבשורות טובותת בע''ה .. ..!! תודה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקה אצבעות
בת אל31/10/2010מקווה שיהיה בשורות טובות,תעדכני :)
שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריוןןןןןן !!!!!
חסוי03/11/2010תודה לאל.... נקלטתי !!! תודה לכן בנות שדחפתן אותי לעשות בדיקת דם.. !!!
ובהצלחה לכולנו !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף!!
בת אל04/11/2010אני ממש שמחה בשבילך וכמו שאת רואה עקבתי בציפיה לראות אם את מעדכנת.
שיהיה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאמי !!!
חסוי04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)