שוב טליה עם הצירים המוקדמים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב טליה עם הצירים המוקדמים...
    טליה
    29/10/2010

שלום ד"ר!אני רוצה שוב לשאול את שאלתי {כנראה שבטעות דלגת עלי}:אני בשבוע 29 עם התקשויות של הבטן.יש צירים במוניוטור ולפעמים רק פעילות רחמית{לדברי הרופאה אין מדובר בצירים כשהגלים קטנים ז"א לא עוברים את גובה המספר 30}.ההתקשויות מופיעות גם במנוחה וגם לאחר שתיה מרובה.רציתי לדעת האם יש צורך בשמירת הריון כי בנתיים היא הביאה לי רק ימי מחלה כבר שבועיים . אורך צוואר באולטר' הוא 38 ס"מ ופתיחה של 1 ס"מ. בנוסף יש לי הידרונפרוזיס קלה האם זה דורש התייחסות?
    מודה מראש על התיחסותך.כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוב שכחו אותי!!!!אני אלד עד שתענו

טליה
    30/10/2010

אין לי כח לחזור על שאלתי.אודה מכל הלב אם תקראו את השאלה הארוכה שכתבתי בנוגע לצירים המוקדמים.תודה שוב.טליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מדלגים על שאלתי?

טליה
    01/11/2010

שלום ד"ר.זאת הפעם השלישית שאני כותבת את שאלתי.אשמח ואודה אם תענו על שאלתי הנ"ל.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב טליה עם הצירים המוקדמים... - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    02/11/2010

שלום.
    צירים מוקדמים בהחלט מצריכים התיחסות,אני מבין שאת נמצאת במעקב אצל הרופאה,לעיתים יש גם צורך בטיפול תרופתי להפסקת הפעילות הרחמית.התיעצי איתה בנושא זה.שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו