דיכאון אחרי לידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון אחרי לידה?
    ל
    22/04/2007

שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון..
    לפני 10 ימים ילדתי, את בני הראשון אחרי הריון קשה מאוד וניתוח קיסרי
    הציפיה שלי מהאימהות היתה גבוהה מאוד ותמיד ידעתי שאני אצליח במשימה, אבל פתאום הכל השתנה, מישהו קטן פלש לחיים הכל כך נוחים שלי ואני אמורה להיות חלק בלתי נפרד מהם
    יש לי תחושות נוראיות, אני בוכה בלי כל סיבה (לעיתים תכופות), אני פוחדת להיות עם התינוק לבד, סופרת את השעות עד שבעלי מגיע מהעבודה, חוששת מהלילות, כל בכי של התינוק מלחיץ אותי, מעדיפה שישן מאשר להתמודד איתו, נורא מוטרדת מהעתיד, תחושה של חוסר אונים ופחד.
    יש לציין שיציאה מהבית ומפגשים עם חברים דווקא משפר קצת את ההרגשה, אבל המחשבה על לחזור הביתה, להתמודד עם הלילה ולהיות עם התינוק לבד, ממש מלחיצים ומפחידים אותי
    דבר נוסף, בעלי מאוד מבין ותומך, מה שגורם לי להיות נורא תלותית בו מבחינה נפשית
    אני מקווה שמישהו ממכם יוכל לעזור לי ולייעץ לי מה לעשות או להפנות אותי למקום מוסמך יותר
    תודה
    ל'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון אחרי לידה?

הוספת תגובה

• יש מוצא

מחפשת מקום
    22/04/2007

היי ל.
    קראתי את מה שכתבת, אני לגמרי יכולה להבין על מה את מדברת. באופן חריג אתן לך את מספר הטלפון האישי שלי , את יכולה להתקשר כבר הערב, נראה ביחד מה אפשר לעשות.
    ביי ותודה על הפנייה. שרי 0507950411.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לך

מחפשת מקום
    23/04/2007

שרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ל
    02/07/2007

שרי שלום, אני לא בטוחה שאת זוכרת אותי...
    וגם אם לא רציתי להגיד תודה, פשוט תודה!
    עזרת לי המון, השיחה איתך הובילה אותי לדרך הנכונה
    היום, עומר המתוק כבר בן חודשיים וחצי ואין מאושרת ממני
    הוא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיי!!
    אני מביטה אחורה וקוראת את מה שרשמתי לך ובאיזה מצב הייתי לפני חודשיים ולא מאמינה איך דברים השתנו, אני נמצאת היום במקום אחר לגמרי, מלא אושר ושמחה והרבה בעזרתך
    אז שוב תודה רבה לך!
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו