תזונה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בהריון
    יעל
    31/10/2010

אני נמצאת ממש בתחילת הריוני השני (שבוע שישי).האם יש אפשרות להרזות ע"י שמירה על תזונה ודיאטה מבוקרת בטרימסטר הראשון להריון? ( בעקבות נסיון לא נעים עם הריוני הראשון בו עליתי 30 ק"ג). אני כרגע שישה קג מעל המשקל הרצוי שלי וכדי לא להגיע למצב לא נעים בסוף ההריון אני כרגע בדיאטה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה בהריון

הוספת תגובה

• לא מומחית אבל

ניקול
    31/10/2010

לא מומלץ לעשות דיאטה בהריון - בפרט לא בהתחלה. צריך להשתדל לאכול בריא ומסודר . כמה שפחות שטויות ואיזון בין חלבונים , פחמימות , ושומנים.
    וכמו שכולם יודעים -חומצה פולית ולבדוק אם יש חסרים של ויטמינים או ברזל . אבל כאמור אני לא מומחית .

ו...בהצלחה , הריון תקין משעמם , לידה קלה , ותינוק בריא :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה בהריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/11/2010

שלום רב
    לא מומלץ לבצע דיאטות כאלו או אחרות בזמן הריון. אך לאור עברך ממליץ לפנות לדיאטנית ולתכנן איתה את הדיאטה המתאימה לך ביותר
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו