האם עוד יש סיכוי להריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם עוד יש סיכוי להריון?
    נועה
    31/10/2010

שלום דר'.. הייתי רוצה לדעת אם עדיין קיים סיכוי להריון, את הווסת האחרונה קיבלתי ב27.09 ביום החמישי לווסת נטלתי במשך חמישה ימים כדור איקקלומין-1 ליום. ב12.10 הזריקו לי אוביטרל וב 13.10 ביצעתי הזרעה. יש לציין כי הווסת שלי איננה סדירה,ומעולם לא הייתה 28 יום!- המינ' 31 והמקס' 36. (האם הכדור/הזריקה מסדר זאת לאותו חודש ל28?) ב27.10 עשיתי בדיקת בטא שיצא -שלילי להריון, אלו התוצאות: TSH : 1.55
    ESTRADIOL: 1207
    PROGESTERONE: 59.8
    BETA-HCG: קטן מ-3

העניין הוא,שממה שהבנתי מרגע נתינת האוביטרל הייתי אמורה לבייץ בין 24-36 שעות,כלומר שאת הווסת (שעדיין לא קיבלתי) הייתה צריכה להיות עד ל28.10...
    אני ממש מבולבלת כבר מהכל, אשמח לכל תושבה וסליחה על ה"מגילה"
    הרבה תודה,
    נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם עוד יש סיכוי להריון?

הוספת תגובה

• האם עוד יש סיכוי להריון? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/11/2010

שלום לך
    בדיקת הריון יכולה כבר להיות חיובית כ 10-12 יום מיום הביוץ כלומר מהזרקת האוביטרל. לצערי אינך בהריון על פי הביטא. מציע שתחזרי על בדיקת הביטא בעוד מספר ימים ובמידה ושלילי לבצע אולטרהסאונד שחלות ועובי רירית הרחם ולהמשיך בהתאם.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו