מה זה יכול להיות???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה יכול להיות???
    מיקי
    31/10/2010

שלום רב,
    אני בת 29, הוסת האחרונה 29.9 , ביום שבת לפני כשבוע הופיעו דימומים חלשים ובמשך ארבעה ימים גם הפרשות חומות סמיכות עם מעין חתיכות גומי קטנות. היום עשיתי בדיקת דם לגילוי הריון והתוצאה הינה 602. ההפרשות החומות נעלמו לפני מספר ימים. השאלה שלי היא מה יכולים להיות דימומים אלו??? הריון לא תקין, או הפלה מאיימת???זה מאוד מפחיד אותי ואני מאוד רוצה את ההריון.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה יכול להיות???

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

מיקי
    31/10/2010

אני רוצה להוסיף שביום חמישי האחרון הייתי אצל רופא הנשים והוא לא ראה הריון עדיין, האם ייתכן שמכיון שההריון צעיר הוא עדיין לא נראה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה יכול להיות??? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/11/2010

שלום לך
    ראשית מזל טוב על הריונך הצעיר. לעתים תחילת הריון מלווה בהפרשות כפי שתארת ( דמם של השרשה) . ממליץ המשך מעקב צמיחת ערכי ביטא
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיקי
    01/11/2010

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו