מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספורט ויחסי מיןסיון01/11/2010
האם מותר לקיים יחסי מין כרגיל בשבועות הראשונים להריון?
כמו כן, אני בעלת עודף משקל עוד מלפני ההריון. לפני ההריון נהגתי ללכת לשם ספורט אם כי לא באופן סדיר.
יש לי בבית הליכון כושר. האם אפשרי ללכת עליו בצורה מתונה או שמא זה עלול להזיק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון - איני רופאה
מיכל01/11/2010הרופא שלי אמרה לי שמי שלא היה פעיל לפני ההריון - עכשיו זה לא הזמן להתחיל
ובעיקר לא בשבועות הראשונים כשההריון עוד נמצא בסיכון של הפלה
אני גם לא בחורה ספורטיבית ואכן שקלתי להתחיל אבל בעקבות מה שאמרה הרופאה החלטתי לחכות.
היום בשבוע 25 ומתחילה ללכת להתעמלות לנשים בהריון
עדיף שתמתיני מעט עם הפעילות
לדעתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
סיון01/11/2010תודה, זה עוזר.אין כמו ניסיון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט ויחסי מין - תגובה
ד``ר אריה לידור01/11/2010שלום רב
אפשר לקיים יחסי מין במידה וההריון תקין. יכולה להמשיך בפעילות הגופנית שנהגת לעשות לפני ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחכות?
סיון01/11/2010עדיף לחכות עד שיהיו בדיקות וניתן יהיה לוודא הריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)