הפרשות חומות שלא מפסיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות שלא מפסיקות
    מירב
    01/11/2010

שלום אני בהריון שבוע תשיעי
    יש לי הפרשות חומות שהתחילו לפני ארבעה שבועות בערך
    בהתחלה חום כהה כמה ימים וועד עכשיו המון הפרשות בצבע של חום בהיר ..(צבע של ריבת חלב)
    לפעמים יש גם כמו חוט בצבע חום חזק יותר
    אני עדיין מניקה את ביתי בת העשרה חודשים למרות שהדבר הראשון שהרופא שלי אמר להפסיק מיד..אני התחלתי לתת לה מטרנה אבל לא מלא

לידה קודמת ראשונה התחיל עם תאומות זהות ספונטני שהכל היה תקין עד שבוע 24
    ואז קיצור צוואר רחם שמירת הריון tttsשבוע 27ככה ללא התראה..נשארתי עם אחת שנולדה שבוע 28 לידה רגילה

הרופא שלי אמר להפסיק להניק בגלל ההפרשות בהריון הזה ובגלל ההריון הקודם(הרופאים במחלקת הריון סיכון גבוהה כשהייתי שם אמרו לי שאני לא צריכה לדאוג להריונות הבאים כיוון שכל הסיפור הזה של הלידה מוקדמת היה רק בגלל השליה אחת תאומות זהות ואם זה יהיה הריון יחיד אין לי מה לדאוג..)
    זה הריון יחיד והרופא שלי מפחידדדדדד אותי
    שני הסיבות שהרופא נתן הם באמת סיבה להפסיק לגמרי את ההנקה שכל כך חשובה לתינוקת הקטנטנה שלי?

מה עם ההפרשות מתי הם אמורות להפסיק?עשיתי אולטרסאונד אתמול והכל תקין לא רואים דימום רואים דופק..
    כתוב בהרבה אתרים מנוחה עוזרת מה זה מנוחה שמירת הריון או לא להגזים?
    שאלה אחרונה .. מותר יחסי מין(מאז תחילת ההפרשות זה לא קרה..) ?
    אני נוראאאאא מודאגת זה נורמלי הפרשות שכאלה?מתי זה אמור להפסיק?
    מה זה אומר?להפסיק להניק?צריכה שמירה?
    הרבה שאלות אני מצטערת..ותודה

שוב..תודה מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות שלא מפסיקות

הוספת תגובה

• הפרשות חומות שלא מפסיקות - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    02/11/2010

שלום.
    הגברת אכן נשמעת מודאגת. התשובות לשאלות צריכות להינתן לאחר בדיקה מדודקת.גשי שוב לרופאך ליעוץ,או אם את לא בטוחה בו יש אפשרות לקבל דעה רפואית שניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו