טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביצעתי בדיקת הריון 2 והתוצאה יצאה שלילית היתי אצל הרופא שלי שאמר לי שאין הריון מצד אחד שמחתי בגלל המקרהשעליו שוחחנו (עישון) ומצד שני נורא היתאכזבתי ביקשתי מימנו שיעשה לי אולטרסאונד אך הוא סירב בגלל התוצאה השלילית (למרות שאני הירגשתי שאני בהריון אך לא היו סימפטומים) הוא נתן לי לישתות כדורים במשך 5 ימים בשם:primolut nor האם זה ישבש לי את המחזור ? מתי אני ידע מתי הביוץ שלי? כי אני מתכננת הריון בזמן הקרוב מתי אוכל לחשב את הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד