מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת מי שפירC03/11/2010
שלום רב,
אני נמצאת בהריוני השלישי בשבוע 13, ומתלבטת לגבי בדיקת מי שפיר.
אני בת 32 ובשתי הריונותי הקודמים עשיתי בדיקת מי שפיר על מנת לשלול את תסמונת הדאון.
אציין כי אין במשפחתי יליודים עם תסמונת דאון ושני ילדי בריאים. אך הפעם משום מה אני לא נגשת לבדיקה על סיכוניה בלב שלם.
מהםן הסטטיסטיקות לסכנה בבדיקה נכון ל 2010
האם אתם ממליצים על הבדיקה? בהריוני הקודם חייתי בחו"ל שם שללו את הבדיקה וטענו שזאת היסטריה ישראלית לבצע אותה. האם נכון הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מי שפיר - תגובה
ד``ר אריה לידור03/11/2010שלום רב
בדיקה זו נעשית במידה וגילך מעל 35 או קיים סיכון למום עוברי על פי בדיקות מקדימות או הסטוריה מיילדותית קודמת.
קיים סיכון בבדיקה אך לא כזה שימנע מלבצע בדיקה זו במידה וקיים סיכון. כמובן שיכולה לבצע את הבדיקה גם ללא כל גורמי סיכון למום עוברי והיא למעשה בדיקה בטוחה למדי ומקנה שקט נפשי במידה ואת זקוקה ל ו במהלך ההריון
בהצלחה
ד,ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)