קיסרי שלישי+הדבקויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיסרי שלישי+הדבקויות
    טלי
    07/11/2010

שלום אני בת 34.5 הריון שלישי אני אמורה לעבור שוב ניתוח קיסרי כי גם בקודמים עברתי ,בהריון קודם סבלתי מאד בחודשים 8,9 כי היה לי הידבקויות האם יש לי איזה שהוא סיכון בקיסרי השלישי בגלל ההדבקויות .,
    נ.ב. שבוע שעבר עשיתי סקירת מערכות מאוחרת והיה לי כאב עצום שהרופא נגע לי בבטן באזור מסוים עם המכשיר ,באותו רגע הוא אמר לי שזה הראש של העובר ,כבר כמה ימים אני נוגעת באזור הבטן במקום שכאב לי ומאד כואב יש לציין שרק עם נוגעים עם היד ,האם זה קשור להדבקויות בבטן או שזה יכול להיות משהו אחר שדורש בדיקת יותר מעמיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיסרי שלישי+הדבקויות

הוספת תגובה

• קיסרי שלישי+הדבקויות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    08/11/2010

שלום רב
    כל ניתוח נוסף מגביר את הסיכון ובמיוחד אם היו קיימות הדבקויות בניתוחים הקודמים. לא ברור היכן הכאבים. אם קיימים כאבים מעל הצלקת הניתוחית רצוי להבדק כולל בדיקת אולטרהסאונד לבדיקת עובי הצלקת הניתוחית
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיסרי שלישי +הידבקויות

טלי
    08/11/2010

תודה על תשובתך אבל הייתי רוצה לדעת עוד כמה דברים בקשר לזה
    1.ברצוני לדעת איזה סיכון יש לי בניתוח הבא האם התכוונת לתמותה שלי או העובר חס וחלילה או איבוד דם ,ומה אני יכולה לעשות כדי למנוע כמה שפחות סיכון
    2.ולשאלתך על הכאבים אחד בבטן בצד ימין למטה ,ואחד בבטן בצד שמאל באמצע
    אמרו לי שזה יכול להיות מיומה
    ומה בדיוק אוכל לגלות על עובי הצלקת אם גם שם יש כאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו