לחץ בבטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בבטן תחתונה
    קרן
    07/11/2010

אי בשבוע 26 ויש לי לחץ שנמשך בבטן תחתונה או ברחם לא ממש יכולה להבחין היתי אצל רופאת נשים אמרה שהכל בסדר וצריכה לנוח ולא להתאמץ אך יש לי חששות ואני דואגת האם הלחץ הזה טבעי?
    תודה קרולין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בבטן תחתונה

הוספת תגובה

• אולי זה קצת יעזור..

בת אל
    07/11/2010

אני בשבוע 24 וגם לי יש כאבים ולחץ בבטן התחתונה.
    למיטב ידיעתי זה נורמלי משום שהרחם כל הזמן גדל.
    האמיני לי שאם משהו לא היה תקין,לא היה לך ספק :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ בבטן תחתונה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    08/11/2010

שלום לך
    לחצים בשבועות אלו חייבים בבדיקה לשלילת צירים. ממליץ ביצוע מוניטור צירים בדיקה וגינלית לאורך צוואר הרחם ואף אולטרה סאונד לאורך צוואר הרחם
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדר' אריה

קרן 32
    08/11/2010

שלום דר' אריה ותודה על עזרתך עשול לי בדיקה ויגינטלית אך לא ביצעו אולטרסאונד ומוניטור בבדיקה היה הכל תקין מה אתה חושב שיש סיכוי לצירים מוקדמים? אם חס וחלילה כן איך פועלים? אני די לחוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו