כניסה להיריון - ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להיריון - ???
    לין
    07/11/2010

שלום,
    אני בת 23 והתחתנתי לפני שלושה חודשים וחצי ועדיין לא נכנסתי להריון. אני ובעלי מאוד רוצים תינוק. בחודש שעבר הייתי מאוד מותשת , עם בחילות, הפרעות בבטן ומצבי רוח דיכאוניים למדי- אני ובעלי חשדנו שיש הריון - בבדיקת הדם שעשיתי זה נראה שלילי ולכן, קיבלתי תרופות לזירוז הווסת ואחרי כמה ימים כבר הופיע הווסת. (זה היה בתאריך 21-10) לפי מה שהבנתי בין 12 ל 15 ימים אחרי שהווסת מגיע מתקיים הביוץ ובימים האלה יש סיכוי גדול מאוד להיכנס להיריון. וכך עשינו אני ובעלי. השאלה: אני אדע אם אני בהיריון רק בחודש הזה במידה ויהיה איחור, עד אז אם נקלט משהו אני אמורה להרגיש משהו מסויים? האם אני צריכה לחשוש מהתאמצות יתר או כל פעילות אחרת? - אני נוטלת חומצה פולית כבר יותר משבועיים בקצת - האם זה מגביר את הסיכוי שאני איכנס להריון?
    מחכה בקוצר רוח לתשובה ממך,
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להיריון - ???

הוספת תגובה

• עונה לך בנתיים עד שהרופא יענה

ליאת
    07/11/2010

אם המחזור שלך הוא בן 28 יום ביום ה14 מהיום הראשון של המחזור אמור להופיע הביוץ. אם המחזור שלך שונה גם הביוץ משתנה. הייתי ממליצה (לא כמומחית) שמהיום ה12 תתחילו לקיים יחסים יום כן יום לא.
    לגבי תחושות- אצל כל אחת יש תחושות שונות וכדאי לא להתעסק עם התחושות כי לפעמים זה סתם פסיכולוגי. כדאי פשוט לחכות לזמן הסמוך למחזור ואם לא מגיע בזמן לעשות בדיקה ביתית או יותר וודאי- בדיקת דם.
    לגבי החומצה הפולית- אין קשר בינה לבין היכולת להכנס להריון. החומצה הפולית ניתנת כיוון שהיא נמצאה כמונעת מומים מסויימים אצל תינוקות אבל אין לה השפעת "קסם" אחרת.
    שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להיריון - ??? - תגובה

ד``ר אריה לידור
    08/11/2010

שלום לך
    מציע שתמשיכי בנסיונותייך להרות. בכל מקרה של איחור בוסת בצעי בדיקת ביטא בתקווה שתוצאתה תהיה חיובית ותרמז על קיוןם הריון.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו