מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להיריון - ???לין07/11/2010
שלום,
אני בת 23 והתחתנתי לפני שלושה חודשים וחצי ועדיין לא נכנסתי להריון. אני ובעלי מאוד רוצים תינוק. בחודש שעבר הייתי מאוד מותשת , עם בחילות, הפרעות בבטן ומצבי רוח דיכאוניים למדי- אני ובעלי חשדנו שיש הריון - בבדיקת הדם שעשיתי זה נראה שלילי ולכן, קיבלתי תרופות לזירוז הווסת ואחרי כמה ימים כבר הופיע הווסת. (זה היה בתאריך 21-10) לפי מה שהבנתי בין 12 ל 15 ימים אחרי שהווסת מגיע מתקיים הביוץ ובימים האלה יש סיכוי גדול מאוד להיכנס להיריון. וכך עשינו אני ובעלי. השאלה: אני אדע אם אני בהיריון רק בחודש הזה במידה ויהיה איחור, עד אז אם נקלט משהו אני אמורה להרגיש משהו מסויים? האם אני צריכה לחשוש מהתאמצות יתר או כל פעילות אחרת? - אני נוטלת חומצה פולית כבר יותר משבועיים בקצת - האם זה מגביר את הסיכוי שאני איכנס להריון?
מחכה בקוצר רוח לתשובה ממך,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עונה לך בנתיים עד שהרופא יענה
ליאת07/11/2010אם המחזור שלך הוא בן 28 יום ביום ה14 מהיום הראשון של המחזור אמור להופיע הביוץ. אם המחזור שלך שונה גם הביוץ משתנה. הייתי ממליצה (לא כמומחית) שמהיום ה12 תתחילו לקיים יחסים יום כן יום לא.
לגבי תחושות- אצל כל אחת יש תחושות שונות וכדאי לא להתעסק עם התחושות כי לפעמים זה סתם פסיכולוגי. כדאי פשוט לחכות לזמן הסמוך למחזור ואם לא מגיע בזמן לעשות בדיקה ביתית או יותר וודאי- בדיקת דם.
לגבי החומצה הפולית- אין קשר בינה לבין היכולת להכנס להריון. החומצה הפולית ניתנת כיוון שהיא נמצאה כמונעת מומים מסויימים אצל תינוקות אבל אין לה השפעת "קסם" אחרת.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה להיריון - ??? - תגובה
ד``ר אריה לידור08/11/2010שלום לך
מציע שתמשיכי בנסיונותייך להרות. בכל מקרה של איחור בוסת בצעי בדיקת ביטא בתקווה שתוצאתה תהיה חיובית ותרמז על קיוןם הריון.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)