שינויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים
    ורד
    09/11/2010

שלום!

לפני שבוע הבחנתי שהבטן הפכה קטנה יותר (מעבר לשוני בגודל בין הבוקר לערב שחוזר על עצמו כל יום). פניתי לביצוע אולט' והיה תקין.

למחרת הבטן חזרה לגודלה המקורי.

אתמול שוב התעוררתי לבטן קטנה ומצומקת באופן משמעותי. והיא נותרת כזאת גם היום. האם יש טעם בפנייה נוספת לבדיקה?

אציין כי בערבים אני מרגישה תנועות עובר (שבוע 21)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים

הוספת תגובה

• לורד

אביטל
    09/11/2010

רציתי לשתף שכך בדיוק היה אצלי. אני כעת כבר בשבוע 39. אך במהלך הטרימסטר השני היו ממש שינויים בגודל הבטן בין שעות היום והערב! בבוקר היתה קטנה ובקושי ראו שאני בהריון. בערב כבר אי אפשר היה להסתיר אותה... אני חושבת שזה קשור לאיבוד של נוזלים במהלך הלילה וכן האוכל שאוכלים במהלך היום. כמו שגם לא בהריון תמיד הבטן יותר שטוחה. אבל אני לא רופאה ורק משתפת מנסיוני. בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    11/11/2010

שלום לך
    במידה ומעקב ההריון כולל אולטרהסאונד תקינים לתופעה של גודל הבטן שלך ותנוחתה אין משמעות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו