מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרהדנה09/11/2010
היי, חדשה כאן
בת 33. נכנסתי להריון לאחר הזרעה ראשונה, זריקת אוביטרל יום לפני. בדיקת דם בוצעה 13 יום לאחר ההזרעה, תוצאה - 321 IU/L
הרופא שלי אמר שזה מאוד גבוה וביקש שאחזור על הבדיקה. כעבור ארבעה ימים (17 יום לאחר ההזרעה) התקבלה תוצאה, 2751
אני יודעת מה ההשלכות של בטא גבוהה לעיתים. אני בשבוע 4+4, אין לי שום כאבים או דימום. הלכתי היום בבוקר (18 יום לאחר ההזרעה) למכון לבריאות האישה והטכנאית לא ראתה שק הריון, וגם אמרה שאולי יש לי רחם דו-קרני. מישהי יכולה לתרום מהניסיון שלה ולהסביר לי מה קורה כאן בדיוק?
כמובן שאטלפן לרופא שלי היום יותר מאוחר, כשהוא יהיה במרפאה, אבל עד אז...קצת משתגעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה - תגובה
ד``ר אריה לידור11/11/2010שלום לך
כל עןד ישנה עליה יפה בערכי הביטא קיימת התפתחות ההריון. בערכים שציינת עדיין לא ניתן לראות עובר או דופק עוברי. לכן מציע לך לבצע בדיקת אולטרה סאונד בעוד כשבוע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)