כניסה להריון ורסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון ורסיטל
    hhh
    14/11/2010

שלום רב

ראיתי שכתוב בעלון לצרכן של רסיטל (תרופה לחרדה) שאסור לנשים בהריון לקחת אותה .

האם מי שרוצה להיכנס להריון גם צריכה להפסיק ליטול אותה או שרק כשהיא ניכנסה להריון להפסיק ליטול אותה ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון ורסיטל

הוספת תגובה

• רסיטל

שירלי
    14/11/2010

עפ"י המלצות המרכז לייעץ הטריטולוגי יש להמשיך טיפול ברסיטל גם בהריון. אבל בטח הם מתייחסים לכל מקרה לגופו.
    בכל אופן תתיעצי עם המרכז הטריטולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להריון ורסיטל - תגובה

ד``ר אריה לידור
    15/11/2010

שלום לך
    התרופה נחשבת יחסית בטוחה בהריון אם נסיבות לקיחתה מצדיקות זאת. אפשר לקחת אותה עד לכניסה להריון ולאחר וידוי קיום הריון להחליפה בתחליף בטוח יותר
    בלית ברירה אחרת ניתן להמשיך ולקחת גם בזמן ההריון כאשר אז מומלץ יהיה לבצע אקו ללב העובר.
    בהצלחה
    דר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם נוטלת רסיטל שנה

ליטל
    17/11/2010

אני מעוניינת להיכנס להריון ואני בדילמה...הפסקתי לחלוטין לקחת ואני מרגישה בסדר אבל לא במיטבי, אני לא יודעת מה לעשות
    אם את באותו במצב שלי אפשר לדסקס..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו