הזרעה ומועד הביוץ שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה ומועד הביוץ שאלה דחופה
    ויקה
    14/11/2010

שלום,

יום חמישי עשיתי אצל הרופא בדיקת זקיקים - היו שני זקיקים , אחד בגודל 21 והשני בגודל 15.
    הרופא נתן לי זריקה (ביום חמישי בבוקר) וביום שישי בצענו הזרעה.

היום בבוקר עשיתי בדיקת ביוץ ביתית (היתה לי הרגשה מוזרה בבטן כמו לפני ביוץ) והבדיקה הראה שני קווים זהים. ז"א כאילו שאמור להתרחש ביוץ עוד כ - 24 שעות.

אני ממש מבולבלת. לפי הרופא שלי הביוץ היה אמור להתרחש ביום שישי (בגלל הזריקה והוא אמר שביצית אחת ממש מובשלת) או לכל המאוחר ביום שבת.

יום שבת בבוקר גם עשיתי את הבדיקה הביתית לביוץ והיה קו ביוץ חלש. ז"א שלא היה צפוי ביוץ.

רק שהיום הבדיקה מראה אחרת.

דברתי עם הרופא שלי, והוא לא מוכן לבדוק אותי באם אולי פספס את מועד הביוץ. הוא אמר שלדעתו תפס את הביוץ בזמן. ושאולי הבדיקה הביתית מושפעת מהזריקה של יום חמישי.

אני קצת מבולבלת . כי אם זה כך, מדוע בשבת בבוקר הבדיקה הראה ביוץ שלילי והיום הוא מראה שאמורה להתרחש ביוץ?

אודה לתשובתכם. אני ממש לחוצה. ולא רוצה לפספס באם יש סיכוי לביוץ בימים הקרובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה מחכה לתשובה

ויקה
    14/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה ומועד הביוץ שאלה דחופה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    15/11/2010

שלום לך
    מועד הביוץ שלך נקבע על ידי מתן הזריקה ולא על סמך בדיקות הביוץ הביתיות במקרה שלך. לאחר הזריקה רצוי לבצע הזרעה כעבור כ 36 שעות והמהדרין יוסיפו עוד הזרעה אחת כבור 24 שעות מהראשונה.
    תזמון ההזרעה מדויק יותר בהתייחס לזריקה ולא לבדיקת הביוץ הביתית היכולה להיות מושפעת מגורמים שונים
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו