מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוטרדתשירה14/11/2010
אני בשבוע 10
רק עוד שלושה שבועות הבדיקה הבאה שלי-שקיפות עורפית.
אני חווה לחצים ומחשבות- האם הכל בסדר.?...
כי אני לא מרגישה כלום! שום בחילות, הקאות, כאבים וכד'.
אני מרגישה שלא אצליח להתאפק שלושה שבועות...
מה עושים במצבים כאלו?...
מישהי חווה את אותן מחשבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת עזרה
בת אל15/11/2010יש משהו שאולי יכול לעזור לך,הוא עזר ועדיין עוזר לי מאוד.
אני בשבוע 25 אבל מתחילת ההריון הייתי כל הזמן לחוצה אם הכל בסדר וההפרש בין בדיקה לבדיקה הוציא אותי מדעתי,לכן קניתי מכשיר דופלר קולי ביתי,שעלה לי 330 ש"ח.
בעזרתו יכולתי לשמוע בכל רגע שארצה את דופק העוברית שלי :)
בלי המכשיר אני בטוחה שההריון היה עובר עם המון לחצים ופחדים.זה הדבר הכי טוב שיכולתי לקנות לעצמי ואני ממליצה בחום.
אם תרצי אתן לך את הפרטים היכן לקנות אותו,זה מגיע עם אחריות והאנשים שם ממש מקסימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטרדת - תגובה
ד``ר אריה לידור15/11/2010שלום לך
כפי שציינתי פעמים רבות בפורום זה ובאחרים- העדר תחושות הריון לא בהכרח מלמדות על אי תקינות ההריון.
במידה ואת רוצה לוודא את תקינות ההריון פני ובצעי אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)