מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שמאוד מדאידה אותיאורלי14/11/2010
אני בהריון בשבוע 19 ותזונתי מאוד גרועה.
אני לא אוכלת כלל ירקות פירות ודברי חלב בשום דרך ושום צורה (אין קשר להריון אף פעם לא הייתי מסוגלת לאכול). ולצערי אוכלת ג'נק פוד.
ניסיתי כמובן גם לקחת תוספי תזונה ללא הצלחה רק גרם לי להקאות.
תזונאית לא עזרה לי כיוון שאמרה לי מה לאכול אבל לצערי איני מסוגלת.
שאלתי היא:
האם יש קשר בין תזונה שאינה בריאה למחלות שונות בעובר??? מאוד חוששת למחלות בעקבות התזונה הלקויה.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתם שתדעי
מיכל14/11/2010אחותי בדיוק כמוך
חייה רק על מקדונלדס, פיצה, במבה וקולה
והיא הביאה לעולם שני ילדים בריאים יפים וחמודים
ואני לא רופאה או משהו - אבל סתם רציתי שתדעי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בדיוק כמוך- מה קורה לנו האמהות?
לילך14/11/2010אני בשבוע ה20 ואוכלת אוכל לא בריא בכלל, לא אוהבת דברי חלב ומעדיפה אוכל מתוק - בנוסף לכל אלו אני צמחונית. יש לי ילד בן חצי שנה בריא ובבדיקות דם בבית יולדות הכול נמצא תקין אצלו.
השאלה שלי מה הנזק שנגרם לגוף שלי בעקבות ההיריון....?
אני חושבת שהחלו אצלי בעיות בחניכיים.
גילו אצלי רמה נמוכה מאוד של ויטמין D והבנתי מהרופא שלא טוב ליטול ויטמין D בתקופת היריון.
גם רמת הברזל היתה נמוכה אך איזנתי אותה עם כדורי ברזל.
ושוב - מה הנזק לאם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בנות יקרות אבל אני עדין לחוצה
אורלי15/11/2010נחכה לתשובה של הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שמאוד מדאידה אותי - תגובה
ד``ר אריה לידור15/11/2010שלום לך
העובר ניזון דרך דמך ממרכיבי המזון השונים שבתפריט שלך. הקפידי לפחות על קיומם של אבות המזון= פחמימות, שומנים וחלבונים בכל סוג דיאטה שאת צורכת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)